Povestea emoţionantă a două căţeluşe. Pompierii le-au salvat de la o moarte cumplită şi le caută stăpân

Povestea emoţionantă a două căţeluşe. Pompierii le-au salvat de la o moarte cumplită şi le caută stăpân

Căţeluşele au fost găsite într-un sac de plastic. FOTO: ISU Hunedoara.

Pompierii au salvat de la moarte două căţeluşe, lăsate în agonie de un localnic, pe marginea drumului. Acum le caută un nou stăpân.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii Gărzii de intervenţie Baru au salvat de la moarte două căţeluşe abandonate pe marginea drumului într-un sac de plastic închis la gură.

„Când au fost găsite abia mai respirau, erau epuizate iar una dintre ele avea un picior luxat. Cele două căţeluşe, albe ca neaua, au fost scăpate de primejdie, îngrijite şi deparazitate de pompierii, care le găzduiesc la garda de intervenţie. Acum sunt sănătoase, vesele şi foarte afectuoase, dar au nevoie de familii care să le adopte”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO România sălbatică: 14 zimbri au fost aduşi din Germania în Munţii Poiana Ruscă. Drumul lung spre libertate al celor mai mari animale din Europa 

VIDEO Controversele grădinii zoo unde au avut loc cele mai bizare întâmplări. Ce văd turiştii în „închisoarea” animalelor

VIDEO Oraşul invadat de mistreţi. De ce mişună animalele sălbatice pe străzile din Valea Jiului, fără să se teamă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările