Poliţiştii au donat sânge pentru colegul lor ajuns în stare gravă după ce a fost atacat cu sabia de un interlop

Poliţiştii au donat sânge pentru colegul lor ajuns în stare gravă după ce a fost atacat cu sabia de un interlop

FOTO: IPJ Hunedoara.

Peste 20 dintre de poliţişti din judeţul Hunedoara au donat sânge, în dorinţa de a-l ajuta Dan Ciprian Sfichi, poliţistul din Suceava rănit grav, după ce a fost atacat cu o sabie, de un interlop.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 20 de poliţişti din judeţul Hunedoara s-au prezentat în ultimele zile la Centrul de Transfuzii Judeţean din Deva, pentru a dona sânge.

Au făcut-o, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în sprijinul lui Dan Ciprian Sfichi, poliţistul Serviciului Acţiuni Speciale Suceava rănit în misiune, în cursul unei percheziţii domiciliare.
Agentul rănit făcea parte dintr-o echipă coordonată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava care în 5 decembrie a participat la opt percheziţii în Rădăuţi, pentru a destructura o grupare specializată în trafic de droguri.

Poliţiştii au descins la locuinţa lui Alexandru Huţuleac, considerat unul dintre capii reţelei. Acesta are casa împânzită cu camere video, aşa că imediat după ce câinele din curte a început să latre, a observat că va fi „vizitat” de către poliţişti. Huţuleac a închis becurile din casă şi s-a postat după o uşă, înarmat cu o sabie. Mascaţii au spart uşa de la intrare cu berbecul, primul care a intrat în imobil fiind agentul şef – adjunct Dan Ciprian Sfichi. Huţuleac s-a năpustit asupra sa şi a reuşit să-l ia prin surprindere, aplicându-i mai multe lovituri asupra capului şi a braţului.

Atacatorul poliţistului a fost imobilizat de către colegii agentului, iar victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au reuşit să-l stabilizeze pe agentul de la trupele speciale, astfel că s-a putut efectua transferul său cu elicopterul SMURD la Iaşi, unde a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie. Poliţistul a fost operat, dar starea lui se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie la o vânătoare de mistreţi. Un poliţist chemat să alunge animalul sălbatic a împuşcat mortal un bărbat

Un poliţist din Petrila a împuşcat mortal un bărbat în vârstă de 66 de ani. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Femeie înşelată de un necunoscut care i s-a prezentat drept ginere. Victima a pierdut toţi banii din casă

O vârstnică a pierdut peste 10.000 lei după ce s-a încrezut în vorbele unui escroc care i s-a recomandat drept ginerele său şi i s-a plâns că are nevoie de bani.

Un cerşetor care se prefăcea invalid în scaun cu rotile a furat o bicicletă. Poliţia locală l-a alergat pe străzile oraşului

Un bărbat care se pretindea invalid şi apela la mila publicului, dintr-un scaun cu rotile, a reuşit să fure bicicleta unui localnic şi să fugă cu ea. Poliţiştii au depus eforturi mari pentru a-l prinde.

 

citeste totul despre: