VIDEO Poliţist, despre cei prinşi noaptea la furat: „Ne-au plecat valorile pe stradă. Erau miraţi că am căzut pe ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:Ovidiu Onescu.
FOTO:Ovidiu Onescu.

Un poliţist a prezentat într-o manieră neobişnuită modul în care împreună cu colegii săi a prins mai multe persoane la furat, în Călan.

Un poliţist din Călan a prezentat într-o manieră inedită modul în care a prins mai multe de persoane care au ieşit seara să scormonească prin anexele unui supermarket din oraş.

„Călan, judeţul Hunedoara, ora 23:00. Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22:00 şi s-au gândit să treacă pe la Penny Market Călan, să-l deschidă în afara programului de funcţionare, uitând să-şi complecteze declaraţiile cu ceea ce au de gând să facă şi unde au de gând să meargă, însă ghinion pentru ei că am fost de servici eu Pol. Naţ. Onescu - O.D. zis ONAKA sau OVY şi împreună cu colegii mei Pol. Naţ. Haicu S, şi colegii de de la Pol. Loc. Moconi S. şi Suciu S. Cei în cauză erau foarte miraţi cum de am căzut pe ei şi i-am deranjat, ne-am cerut scuze respectuos valorilor şi ne-am făcut treaba şi serviciul exemplar, să ne ţină minte”, a relatat Ovidiu Onescu, pe pagina sa de Facebook.

Oamenii au fost amendaţi pentru că nu au prezentat documentele prevăzute de Ordonanţa Militară 3, cu privire la starea de urgenţă şi sunt anchetaţi penal pentru furt calificat.

La rândul lor ei au susţinut că doar au controbăit prin tomberoanele din spatele supermarketului, în căutare de mâncare expirată.

Prins după ce a spart geamul de la intrarea în bloc

Poliţistul susţine că în aceeaşi noapte, poliţiştii au capturat şi un tânăr aflat la furat, într-o scară de bloc. „O seară cu ghinioane pentru cei certaţi cu legea la Călan, judeţul Hunedoara, la ora 01:05. Ghinion şi pentru individul din imagine, aciuit prin Călan, judeţul Hunedoara, din judeţul Mureş, fără declaraţie, care s-a gândit să intre într-o scară de bloc, fără cartelă de intrare, deşi nu locuia în zonă. Şi pentru a intra în scara blocului, unde doar el şi noi ştim ce vroia să facă, s-a gândit să spargă geamul pentru a ajunge la yala care ţinea uşa scării închisă. Dar spre dezamăgirea lui, ne-am nimerit prin zonă şi i-am stricat planurile eu Pol. Naţ. Onescu O.D. zis ONAKA sau OVY, Pol.Naţ. Haicu S., Pol.Loc.Moconi S. Pol.Loc. Suciu S. Ne-am făcut treaba cu profesionalism luând măsurile legale şi împotriva acestuia!”, a relatat poliţistul din Călan.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Hunedoara,  „în ultimele 24 de ore, la nivelul IPJ Hunedoara au fost aplicate 135 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 2, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoare totală a sancţiunilor este de 146.000 de lei”. De asemenea, jandarmii hunedoreni au aplicat 28 sanctiuni, în valoare 6.900 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Imagine indisponibilă

Vă recomandăm să citiţi şi:

Coronavirusul loveşte Spitalul Deva. Doi medici au ieşit pozitiv, Oncologia a intrat în carantină

VIDEO Scene bizare în Deva. Ce i-au făcut poliţiştii unui bărbat care a refuzat să se legitimeze

Spitalele înfruntă criza coronavirus cu ajutorul donaţiilor. Suma importantă virată de o fabrică din Deva

Inconştienţa tinerei cu coronavirus care s-a plimbat prin spitale a îmbolnăvit cel puţin şase oameni

Prima veste bună în cazul pacienţilor cu coronavirus din Hunedoara. Ce au arătat ultimele teste

Angajaţii clinicii RMN din Hunedoara şi un asistent din spital, în izolare. 47 de „victime” ale tinerei cu coronavirus

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite