Policlinica din Hunedoara modernizată cu fonduri UE. Investiţia depăşeşte 10,7 milioane de lei

Policlinica din Hunedoara modernizată cu fonduri UE. Investiţia depăşeşte 10,7 milioane de lei

Policlinica din Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Contractul de finanţare a investiţiei în modernizarea policlinicii din Hunedoara a fost semnat. Proiectul însumează peste 10,7 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest şi ai Primăriei Hunedoarei au semnat contractul de de finanţare a proiectului ce prevede reabilitarea şi modernizarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara.

Investiţia, finanţată prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 vizează mai multe tipuri de intervenţii în cazul clădirii policlinicii: termoizolarea pereţilor exteriori (exceptând corpul F, deja reabilitat) şi a plăcii peste subsol, înlocuirea tâmplăriei exterioare şi anveloparea terasei şi a planşeului peste ultimul nivel, refacerea finisajelor interioare (pereţi, pardoseli, tâmplărie interioară) şi a tuturor instalaţiilor, montarea de panouri fotovoltaice pentru reducerea consumului de energie electrică, înlocuirea liftului. De asemenea, ambulatoriul va fi dotat cu echipamente medicale performante, mobilier şi noi ustensile medicale.

„Valoarea totală a proiectului este de 10.700.280 lei, din care 10.486.276 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă. Perioada de implementare este de 35 de luni”, a informat Agenţia de Dezvoltare Regională Vest.

La nivelul Regiunii Vest, în cadrul Regio - POR 2014-2020, au fost contractate până în prezent 438 de proiecte, în valoare totală de 567,85 milioane euro, cu o valoare a finanţării nerambursabile de 459,65 milioane euro.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean va fi modernizată. Investiţie de 6,8 milioane de lei pe fonduri UE

Donaţie pentru spitalul din Brad. Secţia de Obstetrică - Ginecologie a primit echipamente pentru nou-născuţi

Rinichii şi ficatul unui bărbat aflat în moarte cerebrală au fost prelevate la spitalul judeţean din Deva


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: