Percheziţii în Hunedoara: un revolver şi mai multe pistoale au fost găsite asupra unui localnic

Percheziţii în Hunedoara: un revolver şi mai multe pistoale au fost găsite asupra unui localnic

FOTO: IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul unui bărbat din Hunedoara şi au găsit mai multe pistoale şi un revolver.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, toate pe adrese aparţinând unui hunedorean în vârstă de 40 de ani, emise de Judecătoria Hunedoara într-un dosar penal ce vizează comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări un pistol cu glonţ (cu patru cartuşe aferente); un revolver cu glonţ, fără marcă, fără serie; două pistoale de tir cu aer comprimat. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei armelor si a muniţiei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

La percheziţii au participat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Hunedoara, luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciul Criminalistic.


Mai puteţi citi şi:

Istoria secretă a uraniului din România. Cum a început goana sovieticilor după metalul preţios

VIDEO Drumul spectaculos din Munţii Metaliferi devastat de furia naturii, la 6 ani de la inaugurare

Pagube după inundaţiile din zona Brad. Localnicii satelor izolate au rămas fără apă potabilă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: