Paul Popa, "complicele" temutului interlop grec Passaris, este aşteptat la audieri

Paul Popa,

Paul Popa.

Aflat timp de mai mulţi ani pe lista celor mai căutaţi infractori români, Paul Popa, acuzat că l-a sprijinit pe asasinul grec Konstantinos Passaris în jafurile armate comise pe teritoriul Greciei, va fi audiat astăzi la Tribunalul Hunedoara, într-un dosar în care a fost cercetat pentru tentativă de omor şi uz ilegal de arme de foc. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Popa a cerut rejudecarea unui proces în care a fost condamnat de magistraţii hunedoreni la 12 ani de închisoare, după ce în anul 2002, în timpul unei răfuieli la Deva, a împuşcat n tânăr în piept, cu o armă de foc, lăsându-l paralizat pe viaţă. Timp de cinci ani Popa, cercetat şi pentru complicitatea la jafurile armate comise pe teritoriul Greciei de Konstantinos Passaris, un temut asasin grec, s-a aflat pe lista celor mai căutaţi infractori români. Abia în urmă cu un an a fost capturat în Austria, unde îşi refăcuse viaţa, după ce şi-a luat o identitate falsă (numele de Mario Răducan).

Astăzi, cel supranumit "colonelul" lui Passaris, va fi adus în cătuşe de la Penitenciarul Aiud, pentru a fi înfăţişat magistraţilor Tribunalului Hunedoara. Paul Popa a solicitat reducerea pedepsei de 12 ani de închisoare primită pentru împuşcarea deveanului Gabrial Duţ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările