Patru spitale din judeţul Hunedoara vor primi pacienţi cu coronavirus, alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă

Patru spitale din judeţul Hunedoara vor primi pacienţi cu coronavirus, alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă

ARHIVĂ.

Patru spitale municipale din judeţul Hunedoara vor primi pacienţi cu coronavirus, alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Sănătăţii a elaborat lista cu spitalele de suport pentru pacienţii COVID – 19 pozitiv.

„Prin Ordinul de Ministru, publicat astăzi în Monitorul Oficial, cu privire la Planul de măsuri pentru pregătirea pregătirea spitalelor de suport pentru pacienţii testaţi pozitiv cu virusul SARS-Cov 2, în judeţul Hunedoara, spitale de suport au fost desemnate următoarele unităţi sanitare: Spitalul municipal „Dr. Alexandru Simionescu” – Hunedoara, Spitalul municipal Orăştie, Spitalul municipal Vulcan şi Spitalul municipal Lupeni”, a informat Prefectura judeţului Hunedoara.

În spitale de suport sunt tratate cazuri pozitive la COVID 19 care necesită îngrijiri medicale şi pentru alte patologii. La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva vor fi în continuare trataţi pacienţi cu COVID 19. Conducerea S.J.U. Deva a prezentat marţi un Plan de măsuri în vederea gestionării infecţiei cu COVID 19.      

„Planul cuprinde, printre alte măsuri urgente, redimensionarea, modificarea şi recompartimentarea unor spaţii care vor respecta intocmai circuitul epidemiologic al pacienţilor, vor avea spaţii de decontaminare etc. În ultimele 24 de ore a fost urgentată activitatea de achiziţii privind diferite materiale sanitare de protecţie, medicamente sau tehnică medicală, strict necesare personalului medical şi pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva”, a informat Prefectura Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Teama de coronavirus a creat drame în spitalele judeţului Hunedoara. Strigătele disperate de ajutor ale medicilor

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: