Patru băieţi şi o fată, toţi din municipiul Deva, au furat patru biciclete şi un motoscuter

Tinerii cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani au fost identificaţi azi-noapte, când încercau să sustragă un motoscuter cu ajutorul unui cleşte tip „gură de lup”. Au fost prinşi însă de un jandarm aflat în timpul liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei cinci au vrut să fure un motoscuter aflat în apropierea intersecţiei străzii Libertăţii cu Bulevardul 1 Decembrie din Deva. Jandarmul, aflat în afara orelor de serviciu, se întorcea acasă. I s-a părut suspect că tinerii se agitau în preajma motoscuterului. Vroiau, de fapt, să taie cablul metalic cu care era legat cu ajutorul unui cleşte tip „gură de lup”. Când şi-a dat seama ce se petrece, jandarmul a imobilizat imediat pe unul dintre deveni şi a anunţat forţele de ordine publică.

 „După 30 de minute din momentul în care unul dintre făptuitori a  fost reţinut, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Deva au identificat şi reţinut ceilalţi patru coautori. În prezent, aceştia sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Nicoale Răducu.

În urma verificărilor s-a constatat că tinerii au la activ mai multe infracţiuni, întrucât au mai furat patru biciclete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările