Pacient al unei policlinici, atacat de hoţi în unitatea medicală. Bărbatul a fost lăsat fără bani prin „metoda îmbrăţişării”

Pacient al unei policlinici, atacat de hoţi în unitatea medicală. Bărbatul a fost lăsat fără bani prin „metoda îmbrăţişării”

FOTO: ARHIVĂ.

Un pacient al policlinicii din Brad a fost lăsat fără portofel de un grup de hoţi care a acţionat chiar în incinta unităţii medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 82 de ani a reclamat Poliţiei că i-au fost furaţi 1.500 de lei, în timp ce se afla în incinta Policlinicii din municipiul Brad.

Acesta a fost abordat de alţi bărbaţi, care au pretins că îl cunosc şi care au folosit „metoda îmbrăţişării” pentru a-i distrage atenţia şi a-i lua, din buzunar, portmoneul cu suma de bani.

„Poliţiştii au reuşit identificarea a trei bărbaţi, cu vârste între 45 şi 58 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt reclamate. Poliţiştii  din Brad, cu sprijinul colegilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Deva şi cel al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara i-au depistat şi condus la sediul Poliţiei, pentru audieri, pe cei trei bărbaţi, iar pe numele cărora a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Prejudiciul  a fost recuperat în totalitate şi restituit vârstnicului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autoturism furat după ce hoţii au găsit cheile în garaj. Proprietarul maşinii a cerut ajutorul pe pagina de socializare

Hoţii ghinionişti care au încercat să fure pe bucăţi un autoturism Trabant, parcat în centrul municipiului

Gestul stupid al unui localnic: a lăsat 10.000 de lei în maşină, la îndemâna hoţilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: