Orori sexuale în lanţ: adolescenţii care au violat şi au ucis o femeie în centrul Devei au fost violaţi de un puşcăriaş

Orori sexuale în lanţ: adolescenţii care au violat şi au ucis o femeie în centrul Devei au fost violaţi de un puşcăriaş

Femeia a fost bătută şi violată, iar apoi a murit.

Minorii acuzaţi că au bătut crunt, au violat şi au ucis apoi o femeie fără adăpost, în centrul Devei, au fost la rândul lor abuzaţi sexual de un recidivist. Pedofilul filma scenele de sex cu adolescenţii şi le vindea pe Internet.

Tribunalul Hunedoara a judecat astăzi cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă emise pe numele a trei minori din Deva, acuzaţi de violarea şi uciderea unei femei de 40 de ani, fără adăpost.

„Instanţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi, în consecinţă: a dispus prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: Sîngurelu Vasile, Sîngurelu Daniel şi Adafinei Raul, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 septembrie 2015 şi până la data de 10 octombrie 2015. Respinge cererile formulate de inculpaţi, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu una din măsurile preventive a arestului la domiciliu sau controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara.

Tragedia victimei

Potrivit procurorilor, în sarcina celor trei inculpaţi minori s-a reţinut că, în cursul nopţii de 9 august 2015, după ce, în prealabil, au urmărit-o pe femeia fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi deposeda de bani, Daniel Sîngurelu şi Vasile Sîngurelu i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Infracţiunea a avut loc în faţa clădirii Institutului de Proiectări Hunedoara din municipiul Deva.

“Agresorii au târât-o în partea laterală stânga a scărilor de acces în clădirea IPH Deva, unde minorul Vasile Sîngurelu, profitând de stare de inconştienţă a victimei, a întreţinut un raport sexual cu aceasta, ajutat fiind de ceilalţi doi minori, iar apoi, toţi cei trei au deposedat-o de o sumă infimă de bani şi o parte din bunurile ce le avea asupra ei. După comiterea faptelor, cei 3 inculpaţi minori au părăsit locul faptei, abandonând victima în stare de inconştienţă”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

Victima, Daniela Boboia, a suferit leziuni craniene şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Hunedoara - Deva. După mai multe zile de suferinţă, a murit. Potrivit unor cunoscuţi ai femeii, aceasta a mai fost victima unor agresiuni sexuale, în trecut. "O cunoşteam, pentru că se adăpostea de multe ori pe scările intrării secundare din clădirea Institutului de Proiectări Hunedoara. Trăia o adevărată dramă. Îşi ascundea faţa de lume, cu o glugă, pentru că mai fusese violată şi îi ere ruşine de umilinţele la care a fost supusă", a povestit o fostă apropiată a victimei.Potrivit unor informaţii, cei trei minori ar fi agresat-o şi în trecut pe femeie.

Ancheta procurorilor a scos la iveală un alt caz înfiorător. Doi dintre minori au fost victimele unui pervers. La câteva zile după reţinerea acestora, a fost arestat preventiv şi Florin Ciobanu, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Florin Ciobanu a fost prezentat astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara. "Instanţa constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Ciobanu Cristian Florin, pe care o menţine. Respinge cererile formulate de inculpat, de revocare a măsurii arestării preventive, respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare", a informat Tribunalul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor DIICOT, a fost acuzat că a racolat cel puţin trei minori, de pe raza municipiului Deva, cu care a întreţinut relaţii sexuale. Abuzurile, petrecute într-un apartament din municipiu, erau înregistrate video, iar bărbatul a publicat imaginile apoi pe Internet, pentru a obţine bani de pe urma vânzării lor. Florin Cristian Ciobanu este recidivist, a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru tâlhărie, iar în urmă cu câţiva ani a devenit cunoscut după ce a relatat că a dorit să se întoarcă în detenţie, fiind îndăgostit de un alt deţinut.


Vă recomandăm şi:

Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările