Orori sexuale în lanţ: adolescenţii care au violat şi au ucis o femeie în centrul Devei au fost violaţi de un puşcăriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost bătută şi violată, iar apoi a murit.
Femeia a fost bătută şi violată, iar apoi a murit.

Minorii acuzaţi că au bătut crunt, au violat şi au ucis apoi o femeie fără adăpost, în centrul Devei, au fost la rândul lor abuzaţi sexual de un recidivist. Pedofilul filma scenele de sex cu adolescenţii şi le vindea pe Internet.

Tribunalul Hunedoara a judecat astăzi cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă emise pe numele a trei minori din Deva, acuzaţi de violarea şi uciderea unei femei de 40 de ani, fără adăpost.

„Instanţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi, în consecinţă: a dispus prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: Sîngurelu Vasile, Sîngurelu Daniel şi Adafinei Raul, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 septembrie 2015 şi până la data de 10 octombrie 2015. Respinge cererile formulate de inculpaţi, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu una din măsurile preventive a arestului la domiciliu sau controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara.

Tragedia victimei

Potrivit procurorilor, în sarcina celor trei inculpaţi minori s-a reţinut că, în cursul nopţii de 9 august 2015, după ce, în prealabil, au urmărit-o pe femeia fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi deposeda de bani, Daniel Sîngurelu şi Vasile Sîngurelu i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Infracţiunea a avut loc în faţa clădirii Institutului de Proiectări Hunedoara din municipiul Deva.

“Agresorii au târât-o în partea laterală stânga a scărilor de acces în clădirea IPH Deva, unde minorul Vasile Sîngurelu, profitând de stare de inconştienţă a victimei, a întreţinut un raport sexual cu aceasta, ajutat fiind de ceilalţi doi minori, iar apoi, toţi cei trei au deposedat-o de o sumă infimă de bani şi o parte din bunurile ce le avea asupra ei. După comiterea faptelor, cei 3 inculpaţi minori au părăsit locul faptei, abandonând victima în stare de inconştienţă”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

Victima, Daniela Boboia, a suferit leziuni craniene şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Hunedoara - Deva. După mai multe zile de suferinţă, a murit. Potrivit unor cunoscuţi ai femeii, aceasta a mai fost victima unor agresiuni sexuale, în trecut. "O cunoşteam, pentru că se adăpostea de multe ori pe scările intrării secundare din clădirea Institutului de Proiectări Hunedoara. Trăia o adevărată dramă. Îşi ascundea faţa de lume, cu o glugă, pentru că mai fusese violată şi îi ere ruşine de umilinţele la care a fost supusă", a povestit o fostă apropiată a victimei.Potrivit unor informaţii, cei trei minori ar fi agresat-o şi în trecut pe femeie.

Ancheta procurorilor a scos la iveală un alt caz înfiorător. Doi dintre minori au fost victimele unui pervers. La câteva zile după reţinerea acestora, a fost arestat preventiv şi Florin Ciobanu, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Florin Ciobanu a fost prezentat astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara. "Instanţa constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Ciobanu Cristian Florin, pe care o menţine. Respinge cererile formulate de inculpat, de revocare a măsurii arestării preventive, respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare", a informat Tribunalul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor DIICOT, a fost acuzat că a racolat cel puţin trei minori, de pe raza municipiului Deva, cu care a întreţinut relaţii sexuale. Abuzurile, petrecute într-un apartament din municipiu, erau înregistrate video, iar bărbatul a publicat imaginile apoi pe Internet, pentru a obţine bani de pe urma vânzării lor. Florin Cristian Ciobanu este recidivist, a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru tâlhărie, iar în urmă cu câţiva ani a devenit cunoscut după ce a relatat că a dorit să se întoarcă în detenţie, fiind îndăgostit de un alt deţinut.


Vă recomandăm şi:

Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite