O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Foto: Arhivă.

O tânără care credea că va trăi o noapte de vis alături de un aşa-zis „Don Juan” s-a trezit a doua zi ca dintr-un coşmar. Bărbatul a fost condamnat pentru faptele sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, şi la plata unor daune morale de 20.000 de euro, pe lângă daunele materiale, un tânăr de 22 de ani, din Haţeg, judecat pentru tâlhărie şi viol.

Noaptea de coşmar a femeii ademenite de un recidivist în motel. Partidă de amor eşuată într-o baie de sânge

Obiceiurile cele mai dezgustătoare ale tracilor. De ce îşi vindeau fiicele şi cât de umilitoare era viaţa amoroasă a femeilor

Poveştile amoroase ale şefilor regimului comunist. Cum a eşuat căsnicia lui Dej şi cum şi-a cunoscut Ceauşescu tovarăşa

Sentinţa pronunţată în 23 iunie nu este definitivă. Bărbatul a fost acuzat că ar fi drogat o fostă colegă de serviciu, punându-i somnifere în vin şi apoi i-a furat circa 20.000 de lei, un lănţişor de aur de 47 grame şi un telefon mobil. De asemenea, ar fi profitat de faptul că tânăra a adormit pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea.

Infracţiunea s-a petrecut în toamna anului 2019, în dormitorul unui restaurant din zona Haţegului, la care condamnatul fusese angajat ca şi chelner. După ce a fost dat afară de patronul restaurantului, care era rudă cu victima, tânărul a vrut să se răzbune pe ea. Cei doi au convenit să se întâlnească noaptea, în local, pentru a avea o aventură amoroasă.

„Încă din perioada anterioară desfacerii contractului de muncă, cei doi şi-au transmis mesaje telefonice, iar la un moment dat, cu circa două săptămâni anterioare datei de 28 septembrie 2019 au convenit să se întâlnească pentru a întreţine relaţii sexuale. Inculpatul i-a propus acesteia pentru întâlnire orele 12 noaptea  - ca să stea toată noaptea împreună. Inculpatul i-a mai cerut persoanei vătămate să ia vreo trei butelii de vin, afirmând că el duce chiar patru, iar persoana vătămată a insistat să-i aducă ceva dulce şi să aibă grijă cine-l aduce”, se arată în rechizitoriu. Tânărul a venit la uşa femeii cu două ciocolate, însă a luat cu el şi câteva somnifere puternice, furate din sertarul cu medicamente al bunicii sale.

Somnifere în vin

După ce au deschis prima sticlă, i-a pus femeii, pe ascuns, somnifere într-un pahar cu vin, iar aceasta a băut fără să îşi dea seama că fusese drogată. În câteva minute a adormit.

„După ce persoana vătămată a fost sedată inculpatul a dezbrăcat-o. Nu s-a mulţumit să profite sexual de persoana vătămată ci i-a luat de la gât un lanţ din aur cu cruciuliţă de circa 47 de grame, de pe noptiera patului i-a luat telefonul mobil, dintr-un sertar a luat suma de 6.705 ei reprezentând vânzările din ziua anterioară, iar dintr-un sertar al patului a luat suma de 3.000 lei. Apoi inculpatul a coborât în parcare unde se afla autoturismul persoanei vătămate, de unde a luat suma de 7.400 lei (bani destinaţi cumpărăturilor pentru aprovizionarea restaurantului), iar din portofelul persoanei vătămate a luat suma de 130 lire (UK) şi suma de 500 kuna (monedă croată). Ulterior inculpatul a urcat din nou în cameră unde a pus în ghiozdan sticlele de vin precum şi bunurile şi banii sustraşi şi a plecat de la locul faptei”, se arată în dosar.

A vrut să o convingă să renunţe la plângeri

A doua zi, femeia a fost găsită aproape inconştientă în pat, iar ulterior a depus plângere împotriva tânărului. Acesta a încercat să o convingă să îşi retragă plângerea, susţinând că are înregistrări compomiţătoare cu ea, pe care le va face publice, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Instanţa reţine că inculpatul a comis faptele de tâlhărie şi viol, profitând de încrederea ce o câştigase din partea victimei, de faptul că aceasta a oprit camerele de supraveghere şi dorea discreţie având o relaţie cu un alt bărbat. Apoi inculpatul a comis aceste fapte administrându-i victimei o substanţă psihotropă din clasa benzodiazepine (bromazepimum) punând-o astfel în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa profitând de starea pe care i-a creat-o acesteia, pregătindu-se pentru săvârşirea acestor infracţiuni. Inculpatul a comis faptele faţă de persoana vătămată care-l protejase pe timpul cât a fost angajatul societăţii, s-a purtat frumos cu el dar, cu toate acestea nu a ezitat să o deposedeze de bunuri şi o batjocorească (deşi fusese invitatul acesteia pentru a întreţine relaţii sexuale consimţite). După comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi viol inculpatul a încercat să scape de răspundere penală încercând să influenţeze conduita procesuală a victimei”, arată motivarea instanţei.

Tânărul s-a prevalat de dreptul la tăcere în faţa anchetatorilor. A recunoscut infracţiunea de tălhărie, nu şi pe cea de viol şi a achitat daunele produse în noaptea în care şi-a vizitat victima.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Locul din România unde a fost găsit cel mai mare bulgăre de aur pur din Europa. „Spectacolul oferit de natură era fantastic“

Fostă bază secretă din Munţii Poiana Ruscă, înghiţită de natură. Locul de unde au fost lansate rachete în 1989 VIDEO

Fenomen alarmant: 8% dintre elevii de liceu din judeţul Hunedoara au consumat droguri măcar o dată în ultimul an

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările