O şosea nouă va lega Ţara Zarandului de Valea Geoagiului. „Scurtătura” estimată la 32,6 de milioane de lei

O şosea nouă va lega Ţara Zarandului de Valea Geoagiului. „Scurtătura” estimată la 32,6 de milioane de lei

Drumul spre Balşa va fi modernizat. Google earth.

O şosea nouă va lega localităţile din Ţara Zarandului de cele de pe Valea Geoagiului. Investiţia este estimată la 32,6 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Hunedoara a scos la licitaţie publică lucrările de modernizare a Drumului Judeţean 741 Crişcior – Bucureşci – Almaşu Mic de Munte, o investiţie estimată la 32,6 milioane de lei.

Cei aproape şase kilometri de şosea vor lega localităţile de pe Valea Crişului Alb şi Ţara Zarandului de cele de pe Valea Geoagiului, aflate la limita judeţelor Hunedoara şi Alba.

„Prin realizarea acestui proiect se urmăreşte să se asigure accesibilitatea unor zone cu potenţial la nivel de regiune, unde condiţiile economice au împiedicat dezvoltarea regională, economisirea timpului şi a carburanţilor, reducerea costurilor de operare a autovehiculelor, îmbunătăţirea capacităţii portante a drumurilor”, se arată în documentaţia proiectului.

Drumul va lega comunele Bucureşci şi Balşa, cu unele dintre cele mai izolate sate din judeţul Hunedoara:. Lucrările vor dura 24 de luni de la data semnării contractului şi implică modernizarea drumului şi construcţia unor poduri şi a unor ziduri de sprijin.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Renovarea clădirii Primăriei Hunedoara costă 3,85 milioane de lei. Lucrările au fost scoase la licitaţie

VIDEO Tunelul Cheilor Cernei, poarta de intrare într-un ţinut de vis. Oamenii nu au cruţat rezervaţia

VIDEO Povestea muzeelor Hunedoarei. Locurile inedite care atrag mii de turişti la poalele Castelului Corvinilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările