O hunedoreancă a raportat o tâlhărie la o lună după ce a fost furată de colegii de pahar

După ce s-a cinstit cu trei bărbaţi la un bar, femeia a fost acostată pe o stradă din Vulcan fiind deposedată cu forţa de bunurile avute asupra ei. „A uitat” însă o lună de zile să reclame fapta la poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena T., de 56 de ani, din Vulcan s-a prezentat la sediul poliţiei din localitate cu declaraţia că a fost jefuită. Ofiţerul de serviciu a rămas stupefiat când a aflat că fapta penală s-a consumat în data de cinci iulie 2010, adică cu aproape o lună de zile în urmă.

În urma plăngerii făcute de femeie, poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, din care nu au lipsit făptaşii. Este vorba de Iosif S. , Săndel L. Şi Tomas K,  toţi cu antecedente penale, care i-au  luat femeii prin violenţă suma de 250 de lei, telefonul celular şi bijuteriile pe care le purta asupra sa. S-a dovedit că cei trei erau de fapt „prietenii” de pahar cu care femeia se cinstise într-un bar din oraş chiar înaintea producerii faptei.

Suspecţii au fost prezentaţi azi Tribunalului Petroşani pentru eliberarea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările