O femeie a murit în incendiul care i-a mistuit locuinţa. Flăcările au pornit de la o lumânare uitată

O femeie a murit în incendiul care i-a mistuit locuinţa. Flăcările au pornit de la o lumânare uitată

FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri a dus la moartea unei femei în vârstă de 93 de ani. O lumânare uitată a fost cauza tragediei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu soldat cu o victimă s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în Simeria. Două echipaje de stingere ale Detaşamentului Deva şi o echipă de prim ajutor au fost alertate de un apel ce anunta un incendiu la o locuinţa situată pe strada Teilor.

La sosire, echipajele au constatat o ardere generalizată la o locuinţa din BCA, cu o suprafaţă de 5 metri pătraţi.

„Pompierii au lichidat incendiul în aproximativ 15 minute dar, din nefericire, în interiorul locuinţei au descoperit o femeie decedată, în vârstă de 93 de ani. Cel mai probabil, incendiul, care a distrus mobilier, instalaţia electrică şi obiecte textile, a fost generat de o lumânare uitată aprinsă în apropierea unui material inflamabil”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Primele ajutoare pentru Maria, bătrâna care locuieşte în pădure cu fiul bolnav şi doarme pe două scaune alăturate

Tragedie într-un sat de munte: un bărbat a murit în incendiul care i-a mistuit casa

VIDEO Drama Mariei, supravieţuitoarea din mijlocul pădurii: „Focul a mistuit totul. Am rămas doar cu hainele de pe mine. Dorm pe două scaune alăturate”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările