O femeie a fost prădată în stradă. A crezut că a primit în dar o mulţime de bijuterii, dar s-a trezit fără aurul purtat

O femeie a fost prădată în stradă. A crezut că a primit în dar o mulţime de bijuterii, dar s-a trezit fără aurul purtat

FOTO: ARHIVĂ.

O vârstnică a fost prădată în plină stradă de două necunoscute, care au acostat-o sub pretextul că vor să îi ofere bijuterii şi bani unui azil de bătrâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

O pensionară în vârstă de 72 de ani, din Hunedoara, a fost oprită, pe o stradă din municipiu, de două femei care au întrebat-o dacă ştie adresa unui azil de bătrâni în zonă, întrucât doresc să dea de pomană mai multe bunuri.

Pentru a fi mai convingătoare, acestea i-au pus hunedorencei în palmă 20 de lei, o pereche de cercei, un lănţişor şi două inele, spunându-i că sunt din aur şi doresc să le ofere.  Ulterior,  una dintre femei i-a propus pensionarei să schimbe cerceii pe care îi purta şi lănţişorul de la gât cu cele primite „de pomană”. Deşi nu le cunoştea pe cele două femei, a fost convinsă de oferta aparent avantajoasă propusă de acestea.  

„După ce au schimbat bijuteriile, una dintre cele două femei a învelit bijuteriile date de pomană într-un şerveţel şi i le-a dat persoanei vătămate, spunându-i să nu le desfacă timp de şase săptămâni, după care cele două femei au plecat de la faţa locului. Ajunsă acasă, persoana vătămată a desfăcut şerveţelul şi a constatat că îi lipsesc bijuteriile primite, despre care a crezut că sunt din aur, şi că a fost înşelată”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Vârstnica a depus plângere la Poliţie, în speranţa că îşi va recupera bunurile pierdute.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Două femei au fost la un pas de a fi înşelate. Escrocii s-au recomandat drept fiii lor şi le-au cerut zeci de mii de euro

Sumă uriaşă pierdută de o femeie, sunată în toiul nopţii de un necunoscut care s-a recomandat „fiul ei”

Femeie înşelată de un necunoscut care i s-a prezentat drept ginere. Victima a pierdut toţi banii din casă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: