O femeie a fost lăsată fără economiile de-o viaţă, după ce a primit în casă două escroace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

O femeie a fost victima unor escroace, care după ce au fost primite în locuinţa ei au lăsat-o fără economiile de-o viaţă.

O femeie în vârstă de 85 de ani, din Hunedoara, a fost jefuită în propria locuinţă. Bătrâna a relatat că în data de 13 ianuarie, în jurul orei 15:00, la uşa locuinţei sale s-au prezentat două femei, care au pretins că sunt reprezentante ale unui lanţ de magazine şi care i-au oferit spre vânzare mai multe produse cosmetice.

„În cursul «prezentării» respectivelor produse, una dintre cele două femei a intrat în bucătărie cu persoana vătămată, iar cealaltă, profitând de neatenţia proprietarei apartamentului, a intrat în dormitorul locuinţei, iar dintr-un dulap i-a sustras 11.000 de lei. Faptul a fost constatat de persoana vătămată doar în dimineaţa zilei de 14 ianuarie.2020”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt şi încearcă să le identifice pe autoarele faptei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ani grei de închisoare pentru un martor în dosarul Berbeceanu. Ce pedepse au primit „baronii fierului”

Atenţie, şoferi de pe Autostrada A1: pericole neaşteptate pândesc la tot pasul. CNAIR pusă la plată după accidentul cu un urs

O femeie a pierdut economiile de-o viaţă după ce a lăsat în casă o escroacă: pagube de mii de euro

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite