O femeie a fost înşelată cu 1.000 de euro după ce a vrut să cumpere o maşină de pe o pagină de vânzări on-line

O femeie a fost înşelată cu 1.000 de euro după ce a vrut să cumpere o maşină de pe o pagină de vânzări on-line

ARHIVĂ.

O femeie a reclamat Poliţiei că a fost înşelată cu 1.000 de euro după ce a vrut să cumpere un autoturism, prin intermediul unui site de vânzări.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 43 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei din Hunedoara pentru a reclama că a fost înşelată de un necunoscut.

Ea le-a declarat poliţiştilor că, în 26 octombrie,  dorind să achiziţioneze un autoturism din Germania despre a cărui vânzare a aflat dintr-un anunţ publicat pe un site de vânzări on-line, a contactat prin e-mail proprietarul maşinii, care i-a solicitat 1.000 de euro, drept „garanţie” pentru achiziţionarea maşinii.

Femeia a trimis suma respectivă printr-un serviciu de transfer monetar, însă, după retragerea banilor, proprietarul maşinii nu a mai răspuns solicitărilor acesteia de a preda autoturismul.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi a recuperării prejudiciului”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Două femei au fost la un pas de a fi înşelate. Escrocii s-au recomandat drept fiii lor şi le-au cerut zeci de mii de euro

Sumă uriaşă pierdută de o femeie, sunată în toiul nopţii de un necunoscut care s-a recomandat „fiul ei”

Femeie înşelată de un necunoscut care i s-a prezentat drept ginere. Victima a pierdut toţi banii din casă

citeste totul despre: