O familie a fost jefuită de un adolescent care a intrat peste ea în locuinţă

O familie a fost jefuită de un adolescent care a intrat peste ea în locuinţă

FOTO: ARHIVĂ.

Un minor de 15 ani a fost reţinut de poliţişti în urma unor percheziţii, fiind acuzat că a intrat peste o familie în locuinţă şi a jefuit-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un adolescent de 15 ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a intrat în locuinţa unei familii din Lupeni, a bătut un bărbat de 41 de ani şi l-a jefuit. Minorul a furat un laptop, o geacă şi 40 de lei.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unde minorul locuieşte fără forme legale, în urma activităţilor întreprinse fiind recuperate şi bunurile provenite din comiterea infracţiunii de tâlhărie. Totodată, minorul a fost condus la sediul Poliţiei şi audiat, faţă de acesta urmând a fi dispuse măsuri legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Motivarea eliberării fostului ministru Monica Iacob Ridzi: „Munceşte 10 ore pe zi. Doar Dumnezeu ştie ce-i în sufletul ei”

Tribunalul Cluj se va pronunţa asupra cererii de eliberare condiţionată depusă de Monica Iacob Ridzi şi aprobată în prima instanţă.  Între timp, a fost publicată motivarea prin care magistraţii Judecătoriei Gherla au decis eliberarea condiţionată. Monica Iacob Ridizi a relatat despre „calvarul” trăit în închisoare.

Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce a sărit în apărarea surorii sale, care s-a plâns că se teme că va fi abuzată sexual. Un cioban l-a înjunghiat în încercarea de a se apăra de acesta. Câteva luni mai târziu, femeia pentru care cei doi s-au bătut şi-a ucis fosta soacră, lăsând-o într-o baie de sânge.

Descoperire înfiorătoare în zona unde un bărbat a fost devorat de câini. Cât de mare era haita care teroriza Valea Seacă

O razie la care au participat hingherii şi poliţiştii locali a avut loc în valea în care a fost găsit cadavrul unui bărbat, mâncat de câini. O mulţime de animale au fost capturate, iar printre ele se numărau câini agresivi, care puneau în pericol siguranţa trecătorilor.

citeste totul despre: