O elevă de 15 ani a fost dată în urmărire naţională. De trei zile, familia nu mai ştie nimic de adolescentă

O elevă de 15 ani a fost dată în urmărire naţională. De trei zile, familia nu mai ştie nimic de adolescentă

FOTO: IPJ Hunedoara.

O adolescentă de 15 ani, din Deva, a fost dată în urmărire naţională, după ce a fugit de acasă, iar familia nu a mai luat legătura cu ea de trei zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 43 de ani, din Deva, s-a plâns Poliţiei că din 9 octombrie nepoata sa, în vârstă de 15 ani, pe nume Alexandra Ţandea, a plecat voluntar de la domiciliu într-un loc necunoscut. Minora a fost dată în urmărire naţională, iar persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Alexandra are ca semnalmente:  înălţime de 1,60 m, greutate de 70 Kg, părul până la umeri, de culoare negru, îl poartă prins în coadă, ochi negri, ten deschis la culoare.

În momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu colanţi de culoare neagră, bluză neagră şi o geacă de culoare neagră. Anterior, minora a mai plecat voluntar de acasă, fiind identificată, de fiecare dată, de poliţişti, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mama criminală a primit sentinţa pentru moartea a trei copii. Viaţa de coşmar a celor şapte victime ale femeii

Magistraţii au condamnat-o la închisoare pe Alina Ardeleanu, femeia care a provocat incendiul mistuitor în care au murit trei dintre copiii săi. O poveste înfiorătoare a ieşit la iveală în urma anchetei.

Povestea ucigaşului care la 19 ani a măcelărit un bărbat pentru un televizor de 50 de lei. A ajuns un deţinut problemă

O crimă înfiorătoare săvârşită pentru un televizor pe care l-a furat, şi apoi l-a vândut cu 50 de lei, i-a adus unui tânăr 15 ani de închisoare. Daniel Bulearcă a continuat să facă probleme şi în penitenciar.

Scrisoarea de teroare trimisă din puşcărie de un criminal odios, proaspăt eliberat: „Vă voi executa prin dinamitare şi voi scrie istoria cu sângele copiilor“

Vestea eliberării din închisoare a lui Beniamin Laichici, după 22 de ani ispăşiţi pentru cele cinci crime săvârşite într-o singură zi, a produs tulburări mari foştilor săi apropiaţi. O nepoată de-a fostului condamnat cere o protecţie împotriva lui, după în anii trecuţi a primit numeroase scrisori de ameninţare cu moartea de la el.

 

citeste totul despre: