O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie, după ce a fugit de acasă în urmă cu patru zile. Nu avea acte şi bani la ea

O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie, după ce a fugit de acasă în urmă cu patru zile. Nu avea acte şi bani la ea

Minora a fost dată în urmărire naţională.

O elevă în vârstă de 15 ani a fost dată în urmărire naţională, după ce în urmă cu patru zile a fugit din casa bunicii sale, împreună cu care locuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Patricia Otilia Cazacu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, a fost dată în urmărire naţională, după ce a fugit a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

„În data de 9 iunie 2019, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată  de către o tânără din localitate cu privire la faptul că nepoata sa, Cazacu Alexandra Patricia Otilia, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, din Petroşani,  în seara zilei precedente. Minora, care locuieşte de circa 7 luni la domiciliul bunicii paterne, a mai fost plecată în mod voluntar de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,60 - 1,65 m, constituţie slabă, ochi albaştri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe braţe, picioare şi în zona gâtului. La data plecării, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru şi încălţăminte tip sport de culoare neagră şi nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Adolescentă dată în urmărire naţională. A fugit de 10 zile din centrul de plasament pentru minori

Mesajul disperat al mamei unei fete de 17 ani: „Am nevoie de ajutor ca de aer. Fiica mea a dispărut de acasă”

Tânăra dispărută din 2017 după ce şi-a lăsat fiica în grija străbunicii. „În trecut a mai fost plecată, fiind găsită în parcări”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: