O adolescentă de 13 ani a fugit de acasă. Eleva căutată de Poliţie a refuzat să spună părinţilor unde se află

O adolescentă de 13 ani a fugit de acasă. Eleva căutată de Poliţie a refuzat să spună părinţilor unde se află

Eleva dispăruta. FOTO: IPJ Hunedoara.

O adolescentă de 13 ani este căutată de Poliţie după ce a fugit de acasă. Părinţii au sunat-o, însă eleva a refuzat să le spună unde se află.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Copila a fost găsită, miercuri, de poliţişti, în Petrila.

O familie din Petrila a anunţat Poliţia după ce fiica de 13 ani a fugit, marţi, de acasă. Tatăl vitreg al adolescentei a apelat-o, însă aceasta a refuzat să îi spună unde se află.

„Luni, în jurul orei 20:15, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din localitate despre faptul că fiica sa, Izabela-Maria Micluţ, în vârstă de 13 ani, în data de 1 octombrie 2019, în jurul orei 17:45, a plecat voluntar de la locuinţa sa din Petrila şi nu a mai revenit acasă. Femeia a mai precizat că, în jurul orei 18:10, când tatăl vitreg a apelat-o telefonic pe minoră, aceasta i-a comunicat că se află la o prietenă care locuieşte în Petroşani şi nu doreşte să revină acasă, după care a încheiat convorbirea şi şi-a închis telefonul mobil”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Eleva a mai fost plecată de la domiciliu. Persoanele care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, informează IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie, după ce a fugit de acasă în urmă cu patru zile. Nu avea acte şi bani la ea

Dosarul crimei sinistre trase la indigo după omorurile din Caracal. Cum a fost pedepsit ucigaşul sadic care a răpit şi a tranşat o elevă pentru a-i ascunde trupul

Eleva de liceu vedetă într-un film porno viral. Toţi colegii l-au văzut, iar dascălii s-au chinuit să ascundă scandalul uriaş
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: