Numărul hunedorenilor atacaţi de noua gripă creşte cu fiecare zi

Numărul hunedorenilor atacaţi de noua gripă creşte cu fiecare zi

Medicii se confruntă cu noi cazuri de gripă porcină

Alţi trei pacienţi au fost diagnosticaţi cu virusul AH1N1. În întreg judeţul sunt 163 de persoane care au avut gripă nouă, dintre care 150 s-au vindecat.

Potrivit ultimului raport al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DSP), alţi trei hunedoreni au primit, astăzi, confirmare că au gripă porcină. Doi bolnavi sunt din zona Vulcan, iar unul din Deva.Toţi pacienţii sunt internaţi în spital. „Cele trei persoane sunt adulţi, iar starea lor de sănătate este favorabilă. Nu s-a înregistrat niciun nou caz de deces”, a declarat directorul adjunct al DSP Hunedoara, doctor Cecilia Birău.

În prezent, numărul cazurilor de infectare cu virusul AH1N1, la nivelul întregului judeţ, este de 163. Din totalul bolnavilor de gripă nouă, 150 s-au vindecat, doi au decedat, iar restul se află sub tratament.

În ceea ce priveşte situaţia vaccinărilor, DSP Hunedoara a distribuit, până la ora actuală, 41.100 de fiole Cantgrip către unităţile spitaliceşti, şcoli şi medici de familie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: