Noaptea de coşmar a unui poliţist. A fost bătut crunt într-o sală de jocuri, umilit şi ameninţat cu moartea, cu ciobul la gât

Noaptea de coşmar a unui poliţist. A fost bătut crunt într-o sală de jocuri, umilit şi ameninţat cu moartea, cu ciobul la gât

ARHIVĂ.

Procurorii au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, un tânăr care a devastat o sală de jocuri din Brad şi a bătut crunt un poliţist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciprian Chiş (29 de ani) a ajuns în arest preventiv şi va fi judecat pentru ultraj şi distrugere după ce a bătut crunt un poliţist şi a produs pagube într-o sală de jocuri din Brad.

Scandalul provocat de tânăr a avut loc în seara de 24 iunie, iar victima sa a fost un bărbat de 55 de ani, ajutor de şef de post în comuna Baia de Criş. Ciprian Chiş a intrat în local în jurul orei 23:30, împreună cu fratele său şi doi prieteni, după ce consumase aproape jumătate de litru de ţuică şi patru litri de bere. A comandat încă patru pahare de cognac, supărat pentru că îi fusese suspendat permisul de conducere. L-a observat pe poliţistul care se afla în timpul său liber şi privea meciul şi s-a îndreptat spre el.

„Inculpatul a încercat să discute cu persoana vătămată, care l-a evitat, a intrat în grupul sanitar, iar când a ieşit şi s-a îndreptat spre bar, inculpatul l-a urmat şi i s-a adresat: „Comisare, ai mai fost la pescuit?”. Acesta i-a răspuns afirmativ. La câteva secunde, tânărul i-a reproşat persoanei vătămate că l-a dus la Zam, în urmă cu câţiva ani, referindu-se la intervenţia din data de 24 decembrie 2012, după care a dat cu pumnul, vrând să îl lovească în faţă, însă persoana vătămată s-a ferit şi a fost atins în regiunea umărului stâng. Apoi l-a mai lovit o dată, cu podul palmei peste faţă, unde zona s-a înroşit. Au intervenit martorii care au încercat să-l imobilizeze pe inculpat, însă acesta l-a lovit şi pe unul dintre cu pumnul în faţă. A vrut să-l lovească şi pe un alt bărbat, dar nu a reuşit. Inculpatul declară că a lovit şi alte persoane, deoarece încercau să îl oprească să îl lovească pe poliţist şi el voia să scape de ei, pentru a-şi îndeplini ţelul, respectiv pentru a se răzbuna pe poliţist. Inculpatul a mai declarat: „…eu eram foarte nervos, astfel că oricine se afla în faţa mea eu loveam ..., pentru că vroiam să rezolv problema…” Agentul de pază a reuşit să-l scoată afară din local pe inculpat, după care acesta a revenit, în bustul gol, a mers direct la persoana vătămată şi i-a aplicat, din nou, mai multe lovituri cu pumnul, în zona capului, apoi a luat din vitrina frigorifică o sticlă de suc, a spart-o de masă şi a pus ciobul la gâtul persoanei vătămate, i-a spus că dacă nu-l ascultă şi face vreo mişcare greşită, dacă opune rezistenţă, îi taie gâtul, l-a prins de tricou cu o mână şi l-a tras afară din local, iar pe trotuar a aruncat ciobul de sticlă. Gestul ameninţător al inculpatului a generat temere persoanei vătămate, că poate fi tăiat şi panică în rândul persoanelor care mai erau în local”, se arată în dosar.

Poliţistul nu a ripostat la agresiunea exercitată asupra sa. A încercat să-l evite pe tânăr, să iasă din local, însă acesta era agitat, gesticula, urla, profera ameninţări cu moartea. În cele din urmă ajutorul de şef de post a reuşit să iasă din local, cu sprijinul altor clienţi. Agresorul său a distrus apoi uşa sălii de jocuri şi a spart mai multe geamuri. În cele din urmă a fost oprit de un echipaj de poliţie sosit la faţa locului, a fost reţinut şi arestat preventiv.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Poliţiştii locali scoşi din fire de un localnic care i-a filmat la o bătrână care vindea pătrunjel: „Bă, de ce faci poze?”

 

VIDEO Scene cumplite într-un magazin din Deva: un agent de pază a fost snopit în bătaie şi lăsat într-o baltă de sânge

Odiseea poliţistului Traian Berbeceanu: 6 ani de la arestare şi un proces fără sfârşit. „Poţi avea neşansa să nu ţi se mai facă dreptate niciodată“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: