Muncitorii au fost trimişi acasă de pe şantierul autostrăzii. Se împlinesc doi ani de când trebuia finalizat proiectul

Muncitorii au fost trimişi acasă de pe şantierul autostrăzii. Se împlinesc doi ani de când trebuia finalizat proiectul

Şantierul Autostrăzii, Lotul IV. FOTO: DRDP Timişoara.

Se împlinesc doi ani de la termenul la care, potrivit contractului, trebuiau finalizate lucrările la Autostrada Lugoj - Deva. Toate cele trei loturi se află încă în şantier.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce au lucrat în timpul minivacanţei de 1 Mai, pentru a recupera din întârzierile cu care s-a derulat proiectul, drumarii de pe şantierul Lotului IV al Autostrăzii Lugoj – Deva îşi recuperează în această săptămână zilele de muncă. În perioada 14 - 21 mai, echipele antreprenorului se vor afla în perioadă de odihnă, informează Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

„În ultima săptămână, pe şantierul Lotului IV al Autostrăzii Lugoj – Deva (Şoimuş – Ilia), s-au continuat lucrările la structura rutieră, lucrările la terasamente, la sistemele de colectare şi evacuare a apelor, pentru relocarea reţelei aparţinând Transelectrica, iar la excavaţia de la dealul Şoimuş a început montarea ancorelor pentru prinderea plaselor. La viitorul Centru de Întreţinere Şoimuş se lucrează la reţeaua de canalizare, la clădirile anexă şi la depozitul pentru materiale antiderapante, unde s-a montat structura metalică. La pasajul de la km 90+810, în apropiere de Brănişca, s-a aşternut stratul de protecţie a hidroizolaţiei. A continuat şi montarea panourilor fonoabsorbante în apropiere de Ilia şi în zona pescăriei Brănişca”, a anunţat DRDP Timişoara.

În 26 mai se împlinesc doi ani de la termenul stabilit potrivit contractului dintre Compania de Autostrăzi şi constructori pentru finalizarea celor 22 de kilometri ai Lotului IV, precum şi pentru celelalte două tronsoane II şi III, din Autostrada Lugoj – Deva, aflate în şantier din anul 2014.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Penalizări-record date constructorilor unui lot din Autostrada Lugoj - Deva. Ce a găsit ministrul Lucian Şova pe şantier

Autostrada Lugoj - Deva: cât au lucrat drumarii în patru ani şi ultimele estimări ale CNAIR despre finalizarea proiectului

Şirul imens de amenzi date firmelor de pe autostradă: „Şoferii circulă inconştient prin localităţi cu maşini ce nu mai pot fi controlate din cauza tonajului”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: