Motociclete de 20.000 de euro găsite după ce a fost pusă o recompensă pentru prinderea hoţilor

Motociclete de 20.000 de euro găsite după ce a fost pusă o recompensă pentru prinderea hoţilor

FOTO: ARHIVĂ.

Trei motociclete enduro furate dintr-un complex turistic au fost descoperite în apropierea acestuia. S-a oferit o recompensă de 2.000 de euro pentru găsirea lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La trei săptămâni după ce reprezentanţii unui complex de agrement au oferit 2.000 de euro recompensă celor care puteau oferi informaţii care să ducă la prinderea unor hoţi, cele trei motociclete de enduro date dispărute din complexul turistic au fost recuperate.

„În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că,  în noaptea de 14/15 aprilie 2018, au fost sustrase trei motociclete de teren din incinta unei zone de agrement, situată lângă municipiul Orăştie.  Ei au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului, ce depăşeşte 20.000 de euro, toate cele trei motociclete fiind identificate în apropierea zonei de agrement şi restituite părţilor vătămate, una dintre motociclete având unele piese dezmembrate”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Autorii furturilor, petrecute în zilele unei competiţii de enduro, nu au fost descoperiţi. Conducerea complexului de agrement i-a despăgubit între timp pe proprietarii motocicletelor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

A furat un autoturism pe care nu a ştiut să îl conducă. Maşina a fost recuperată dintr-un şanţ

Asistenta medicală care şi-a ucis fiul şi a plecat la lucru a scăpat de închisoare. Traumele ascunse din casa ororilor

Pagubă pentru transportatorii de lemne: un camion s-a răsturnat, iar încărcătura a ajuns în râu

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările