FOTO Motivul incredibil al unei reclamaţii trimise Primăriei Hunedoara

FOTO Motivul incredibil al unei reclamaţii trimise Primăriei Hunedoara

Aşa şi-a găsit un hunedorean maşina, după ce a parcat-o pe o stradă din Hunedoara. D.G.

Una dintre cele mai ciudate reclamaţii trimise Primăriei Hunedoara a fost îndreptată împotriva stolurilor de ciori care zboară deasupra municipiului şi se odihnesc în copacii de pe străzile acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Un hunedorean a cerut primarului Hunedoarei să ia măsuri urgente pentru a alunga stolurile de păsări din oraş. Aceasta după ce şi-a găsit autoturismul acoperit de găinaţ.

Tânărul reclamant a avut ghinionul să îl parcheze pe o stradă din zona centrală a municipiului, sub copacii pe crengile cărora se adăposteau ciorile.


“Cum se poate ca după o singură noapte, dupa ce am parcat maşina în zona RDS, din Hunedoara, ea să imi arate aşa? Menţionez că maşina a fost spalată cu o zi înainte”, s-a plâns autorul sesizării trimise primarului Viorel Arion, prin intermediul site-ului domnuleprimar.ro.

Pentru a fi mai convingător în demersul său, hunedoreanul a postat pe site trei fotografii cu maşina acoperită de murdărie.


Problema stolurilor de ciori din Hunedoara este una mai veche. Anul trecut, din cauza acestora, fostul primar al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, a dispus tăierea crengilor câtorva zeci de castani de pe marginea Bulevardului Dacia.

Măsura de a ciopârţi copacii, pentru ca stolurile de păsări să nu se mai aşeze pe crengile lor, a lipsit trotuarele bulevardului de umbra şi, mai rău, a dus la ofilirea mai multor arbori.

Abia după ce localnicii din Hunedoara s-au opus vehement tăierilor trunchiurilor de copaci, acţiunile aşa-zis de “toaletare” au fost oprite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările