Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenele agresiunii, surprinse cu un telefon mobil. Sursa: Facebook.
Scenele agresiunii, surprinse cu un telefon mobil. Sursa: Facebook.

Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii, unul dintre aceştia fiind chiar fiul său.

UPDATE: Bărbatul care a agresat cei doi copii a fost reţinut pentru 24 de ore.

Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă

Revolta împotriva „monstrului din parc”. Cine e tânărul care a nenorocit un copil şi de ce a plâns după gestul oribil

Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit de către tânăr. El a fost chemat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Hunedoara.

„Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 ani se pare că se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). „Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Secretul sumbru al regimului Ceauşescu. Ce practică barbară a cauzat epidemii de HIV la bebeluşi

Infernul copiilor abandonaţi, descoperit de americani în era post-Ceauşescu: „E un lagăr al morţii” VIDEO

Ştirea iniţială:

Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.



În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câţiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i „Vino aici, f... morţii mă-tii” şi îl ridică - strângându-l cu mâinile de gât - până deasupra capului, apoi îl trânteşte cu putere pe caldarâm.

VIDEO - Imagini cu impact emoţional

Copilul trântit în cap, în vârstă de 13 ani, a rămas neclintit din cauza durerilor. Ar fi leşinat, susţin martorii evenimentului.

Câteva secunde mai târziu, în timp ce primul copil zăcea pe jos, filmarea arată cum bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură şi îi face aceeaşi manevră violentă. Din informaţiile ulterioare, cel de-al doilea copil este chiar fiul agresorului.

Între timp, mai multe persoane se îndreaptă spre primul dintre copiii agresaţi pentru a-i acorda ajutor, în timp ce acesta rămâne nemişcat. Agresorul s-a îndepărtat, fără să privească la victima sa. Oamenii au sunat la 112, iar copilul trântin a fost transportat la spital.


Reconstituire. Sursa: adevarul.ro

monstrul din parcul copiilor la econstituire foto adevarul

Copil în stare gravă la spital

Din primele informaţii, oferite de martorii agresiunii, copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, din Deva. La scurt timp după incident, agresorul a fost reţinut de poliţişti.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul din Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că bărbatul l-a agresat şi pe fiul său, sub privirile localnicilor care se aflau cu copii la locul de joacă.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Infernul copiilor abandonaţi, descoperit de americani în era post-Ceauşescu: „E un lagăr al morţii” VIDEO

Secretul sumbru al regimului Ceauşescu. Ce practică barbară a cauzat epidemii de HIV la bebeluşi

Cum reuşeşte o văduvă să se bucure de viaţă în ţinutul dezolant al combinatului din Hunedoara VIDEO

Accident în intersecţia aglomerată de pe şoseaua Hunedoara - Deva. Semafoarele, defecte de peste două săptămâni

Tone de gunoaie au fost adunate de pe malul unui lac de acumulare şi din ape, lângă Haţeg FOTO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite