Monica Iacob Ridzi face dezvăluiri şoc: va fi supusă unei biopsii osteo-medulare

Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a dezvăluit pe blogul său că a primit o veste care a lăsat-o fără glas. A fost anunţată de medici că va trebui internată din nou, pentru a fi supusă unei biopsii osteo-medulare, intervenţie efectuată sub anestezie generală.

Problemele medicale se ţin lanţ de fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi. După ce în noiembrie 2010 a fost internată în spital, de urgenţă, pentru o infecţie survenită pe fondul sindromului mielodisplazic, asociat cu preleucemia, ea a fost anunţată de medici că va mai trebui supusă unor investigaţii complexe.

“Trebuie să facem o biopsie osteo-medulară. Puncţia medulară nu a fost elocventă. Luni, pe 17 ianuarie, să veniţi să vă internez pentru mai multe investigaţii, iar marţi facem biopsia cu anestezie generală”, a fost verdictul unui medic specialist de la o clinică din Viena, redat de Monica Iacob Ridzi pe blogul ei.

Umilit de sistemul medical: Lipsa de interes a medicilor a lăsat un tânăr infirm

Medic ginecolog acuzat de malpraxis: O pacientă s-a ales cu intestinul tăiat

„Cuvintele profesorului hematolog de la clinica de specialitate din Viena m-au luat pe nepregătite. Am amuţit. După zecile de analize făcute, după tratamentele riguroase din ultimele luni, am sperat că sunt pe drumul unei însănatoşiri în evoluţie. Rezultatele sunt, însă, contradictorii, diagnosticul este incert. Prognoza… imposibil de estimat. Îmi planificasem altfel începutul de 2011”, a dezvăluit fostul ministru al Tineretului şi Sportului.

Se teme de rezultatele noilor investigaţii medicale

Monica Iacob Ridzi a adăugat în articolul postat pe blog că aşteaptă ziua internării cu înfrigurare.

“<Uitasem> pentru o secundă de leucopenie, de sindromul mielodisplazic şi de toate complicaţiile aferente. Mulţi dintre apropiaţii mei au fost întrebaţi, direct sau pe ocolite, dacă afecţiunile medicale despre care, fragmentar, auziseră din presă sunt sau nu parte a unei ticluite strategii. Recunosc, mă aşteptam la astfel de întrebări, nu m-am supărat. Numele meu a primit atâtea adjective, atâtea neadevăruri, am suportat invective legate de viaţa mea în cele mai mici amănunte, încat o astfel de “palmă” nu ma mai surprindea.

Monica Iacob-Ridzi, internată la Urgenţă

Nu, afecţiunile mele medicale nu sunt inventate. Dar nici nu voi intra în detalii despre ele şi nici nu m-am prevalat ori nu mă voi prevala vreodată de ele. Nu, nu sunt inventate. Şi îmi este atât de teamă de ziua de luni…”, a mai mărturisit hunedoreanca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: