Momente cumplite pentru un vârstnic de 95 de ani. Un tâlhar i-a spart uşa casei în toiul nopţii, pentru a-l jefui

Momente cumplite pentru un vârstnic de 95 de ani. Un tâlhar i-a spart uşa casei în toiul nopţii, pentru a-l jefui

Autorul spargerii a fost reţinut de poliţişti.

Un tânăr a fost reţinut de poliţişti după ce a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 95 de ani, din Simeria, pe care l-a agresat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 28 de ani a fost capturat la scurt timp după ce, în toiul nopţii,  a spart uşa casei în care locuia un pensionar în vârstă de 95 de ani, din Simeria şi s-a năpustit asupra lui. Tentativa de jaf a fost oprită de fiul victimei, care tocmai sosise acasă.

„Astfel tânărul nu a reuşit să sustragă vreun obiect de valoare din locuinţă. Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Violatorii minori care au nenorocit o femeie în centrul Devei au fost arestaţi: au bătut victima până a intrat în comă, apoi au violat-o şi au tâlhărit-o

Judecătoria Deva a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei minori, cu vârste de 14 ani şi 15 ani, acuzaţi de violarea unei femei, care se adăpostea pe stradă, în zona Pieţei Victoria.

Chinurile unei femei fără adăpost: a fost violată de trei minori, bătută până la leşin şi lăsată într-o baltă de sânge pe stradă

O femeie în vârstă de 40 de ani, rămasă fără adăpost, a trecut prin momente cumplite. A fost batjocorită de trei adolescenţi, care au jefuit-o apoi şi au abandonat-o în stare de inconştienţă, în centrul Devei.

Destinul crunt al femeii violate de cei trei „călăi“. Bătută până a intrat în comă, lăsată într-o baltă de sânge în centrul Devei, a murit după trei zile de chinuri

Femeia care a fost violată şi bătută în centrul municipiului Deva, de trei minori cu vârste între 14 ani şi 15 ani, a murit în spital, după trei zile de suferinţă.

citeste totul despre: