Mesajul femeii ajutate de Salvamont, după ce s-a accidentat grav: „M-aţi recuperat într-un mod miraculos”

Mesajul femeii ajutate de Salvamont, după ce s-a accidentat grav: „M-aţi recuperat într-un mod miraculos”

FOTO: Salvamont Hunedoara.

O femeie a fost ajutată de Saşvamont după ce s-a accidentat grav în timpul unei excursii în Munţii Orăştiei. Le-a mulţumit printr-o scrisoare emoţionantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela Morega, o turistă în vârstă de 63 de ani care a suferit un accident grav la coborârea de la cetatea dacică Blidaru, din Munţii Orăştiei, le-a scris salvamontiştilor care i-au ajutat-o, pentru a le mulţumi pentru modul în care s-au comportat cu ea. Mesajul a fost publicat de Salvamont.

„Sunt personajul pe care l-aţi ajutat în după-amiaza zilei de 22 august în munţii Şureanu, pe drumul de coborâre de la cetatea Blidaru spre Costeşti. M-aţi recuperat într-un mod care mie mi s-a părut miraculos, fiind pentru prima dată în postura de victimă a unui accident pe munte. Modul organizat şi coordonat în care aţi acţionat mi-a dat din plin încredere şi curaj”, a relatat femeia.

Ea a povestit că la coborârea de pe traseul montan a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital, având o fractură triplă de gleznă, în urma căreia afost operată la clinica Floreasca din Bucureşti.

„Acum am revenit acasă, cu restricţia de a nu pune greutate pe picior vreo 6-8 săptămâni şi încerc să aplic cuvintele de ordine pe care le-am învăţat de la cei care “m-au procesat”, începând cu echipa Salvamont: “De-acum dumneavoastră nu trebuie să faceţi nimic, ne ocupăm noi!” Mă deplasez prin casă cu cadrul şi încerc să reintru în viaţa mea obişnuită. De altfel, toată experienţa o percep cam aşa: mi-a dat Dumnezeu un bobârnac să-mi arate cât de fragili suntem pe lume şi poate să mă provoace sa reconsider valorile în viaţă, ca imediat după aceea să-mi întindă mâna prin toate persoanele care m-au ajutat cu deosebită bunăvoinţă, cu echilibru şi cu multă pricepere. Aici am vrut sa ajung, pentru a vă transmite recunoştinţa mea şi mulţumirile pentru ajutorul dat, ca şi respectul profund pe care eu şi cei apropiaţi mie îl avem pentru profesionalismul şi solicitudinea cu care vă dedicaţi salvării celor ca mine”, a scris Mihaela Morega.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Nouă ore dramatice petrecute pe munte de un turist rătăcit în Masivul Retezat. În ce stare a fost găsit de echipele se salvare

FOTO Femeie în stare gravă într-un sat izolat pe munte. Salvamontiştii au ajuns la ea prin nămeţi de aproape doi metri

Satul unde trăiesc şapte bătrâni cu vârste de aproape 80 de ani. Oamenii le-au sărit în ajutor urcând prin zăpezi de un metru
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: