Mesajul emoţionant al Mirunei Inel, fata bătută de „gorila” din Lupeni: „Sunt mai bine, cu faţa tumefiată şi ochiul machiat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni i-au transmis mesaje de susţinere victimei bătăuşului Sorin Palesică, iar peste 2.000 de oameni au semnat o petiţie prin care se solicită trimiterea interlopului în închisoare. Miruna Inel a declarat că se simte mai bine, deşi urmele violenţei la care a fost supusă sunt încă vizibile.

Miruna Inel, tânăra bătută până la leşin de un interlop, într-un club din Straja, a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. După o perioadă în care s-a aflat în stare de şoc în urma agresiunilor suferite, salvamontista a revenit cu un mesaj adresat celor care au fost alături de ea în această perioadă.

„Vă mulţumesc mult pentru toate mesajele de susţinere, deşi nu pot răspunde la atâtea mesaje. Acum sunt mai bine, doar cu dureri de cap, faţa tumefiată şi ochiul drept <<machiat>>”, a fost mesajul tinerei, la trei zile după ce a trecut prin momentele cumplite. Sute de oameni i-au transmis Mirunei mesaje în care şi-au arătat compasiunea faţă de suferinţa care i-a fost pricinuită de interlopul Sorin Palesică, iar peste 2.000 de oameni au semnat o petiţie on-line în care se cere trimiterea acestuia în închisoare. „Este timpul să oprim violenţa. Atât violenta faţă de femei, cât şi cea faţă de semenii noştri. Este inacceptabil ca un astfel de om să fie liber. A agresat multe persoane şi este cunoscut în Hunedoara pentru comportamentul lui. Dacă nu va face puşcărie cu siguranta agresiunile lui vor continua”, se arată în petiţia adresată autorităţilor statului riomân.

„Gorila” Palesică se cere în libertate
Între timp, Sorin Palesică a contestat decizia instanţei Judecătoriei Petroşani, prin care a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, după scandalul pe care l-a provocat într-un local din Straja. Interlopul a spus că a fost prea beat să se poată controla.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 februarie, interlopul de 33 de ani a bătut crunt mai multe persoane într-un local din Straja. Una dintre victimele sale, lovită cu pumnii în faţă până ce şi-a pierdut cunoştinţa, a fost Miruna Inel.

Tânăra de 21 de ani a fost scoasă pe braţe din bar. Palesică a continuat agresiunile, fără să fie oprit de ceilalţi clienţi, chiar dacă la masa la care s-a aşezat se afla şi un jandarm montan. A fost imobilizat, de jandarmi şi poliţişti, după ce a bătut trei oameni, iar în final a fost reţinut şi arestat preventiv. Interlopul din Valea Jiului este recidivist şi a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru agresiuni înfiorătoare comise în trecut.

O tânără bătută de un interlop într-un bar din Staţiunea Straja

Interlopul care a bătut până la leşin o tânără, altercaţie cu poliţiştii


Vă recomandăm şi:

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite