Mărturia cutremurătoare a tinerei agresate sexual, în club, de fiul lui Nicolae Guţă: „M-a târât pe jos, iar când am ripostat mi-a dat cu o sticlă în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Sanda l-a reclamat pe fiul muzicantului Nicolae Guţă. FACEBOOK.
Ana Maria Sanda l-a reclamat pe fiul muzicantului Nicolae Guţă. FACEBOOK.

Scene şocante s-au petrecut într-un club din Petroşani. Ana Maria Sanda, o tânără de 19 ani, s-a plâns Poliţiei că a fost agresată sexual de un manelist. A încercat să i se opună, dar a ajuns în spital, după ce a fost maltratată şi, în final, lovită cu o sticlă în cap.

Ana Maria Sanda (19 ani) a reclamat că a fost agresată sexual într-un club din Petroşani.

A depus plângere penală împotriva fiului lui Nicolae Guţă, în care susţine că acesta s-a năpustit asupra ei şi a agresat-o. Incidentul s-a petrecut într-un club din Petroşani, în Noaptea Învierii. Nicu Guţă, fiul artistului, nu a putut fi contactat pentru a răspunde acuzaţiilor.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a stabilit ca tânărul Nicolae Guţă junior să fie anchetat cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

UPDATE: Nicu Guţă a fost depistat de poliţişti, marţi, în judeţul Gorj, şi a fost adus la audieri.

„În timp ce eram în local, am trecut împreună cu o prietenă pe lângă masa la care se afla acesta. El m-a pişcat de posterior. M-am întors şi l-am întrebat, tu ai făcut asta? Atunci el m-a prins de organul genital. Eu l-am împins de gât, ca să mă apăr şi m-am dat un metru înapoi. El a sărit apoi pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos şi m-am trezit apoi cu o sticlă în cap”, a relatat victima, pentru adevarul.ro.

La scurt timp, oamenii de supraveghere din club l-au scos afară pe agresor. Între timp, Ana Maria a ajuns în spital, suferindă în urma agresiunii.

Scene şocante în club

Jurnalista Anamaria Nedelcof Sanda, soţia tatălui fetei, a însoţit-o pe tânără la Poliţie, pentru a depune plângere penală.

„Fiica soţului meu a fost agresată sexual de fiul lui Nicolae Guţă? Şi golanul, supărat că fata nu i-a răspuns la avansuri, a trântit-o pe jos, a tras-o de păr, i-a dat cu o sticlă în cap şi i-a mai tras şi câţiva pumni în coaste, aşa, să nu se vadă. În prezenţa bodyguarzilor a ameninţat-o şi cu moartea, dacă îndrăzneşte să facă reclamaţie. Ea era în club cu fratele, prietenul ei şi amicii cu care îşi petrec ei timpul liber. Furie, greaţă şi neputinţă. Asta simt. În faţa unor golani cu aere de interlopi, care au impresia că banii părinţilor conduc Valea Jiului. Şi din cauza victimelor violenţelor de acest gen, care îşi tot retrag plângerile, încurajând interlopii să facă legea la nesfârşit. Ana, însă, nu îşi va retrage plângerea, cu toate încercările lor de intimidare”, a declarat jurnalista Anamaria Sanda. Ea a precizat, pentru adevărul.ro, că a cerut reprezentanţilor clublui din centrul Petroşaniului înregistrările de pe camerele video de supraveghere, însă aceştia i-au spus că aparatele din interior nu funcţionau, ci doar cele din exteriorul localului.

guta

Anchetă penală

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejuările agresiunii. Tânăra şi mai mulţi martori au fost audiaţi, a precizat, pentru adevarul.ro, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pe numele tânărului a fost emis un mandat de aducere, el fiind de negăsit.

În data de 1 mai, la ora 2:00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către angajatul unui club din Petroşani cu privire la faptul că în interiorul localului are loc un conflict spontan între două persoane, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

sanda

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o tânără în vârstă de 19 ani, care a declarat că în  timp ce se afla în incinta clubului a fost agresată fizic de un bărbat, care i-a adresat injurii şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, moment în care a intervenit personalul de ordine, care l-a scos pe agresor în afara localului, acesta părăsind zona. Victima s-a deplasat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale,  după care s-a prezentat la Poliţia Municipiului Petroşani, unde a depus plângere prealabilă.În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că agresorul este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Petroşani, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au demarat activităţi procedurale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, care a dispus cercetarea suspectului în stare de libertate”, a informat IPJ Hunedoara.

În luna februarie, un caz aproape similar s-a petrecut în Valea Jiului. Recidivistul Sorin Palesică a snopit în bătaie trei clienţi ai unui local din staţiunea Straja (Lupeni), iar printre victime s-a aflat o tânără salvamontistă, Miruna Inel. Ulterior, cei trei tineri bătuţi şi-au retras plângerile împotriva lui Palesică.


Vă recomandăm şi:

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite