Marian Godină şi-a găsit naşul. „Poliţistul viral” a anunţat nunta şi împarte „amenzi” pe Facebook

Marian Godină şi-a găsit naşul. „Poliţistul viral” a anunţat nunta şi împarte „amenzi” pe Facebook

Marian Godină şi Traian Berbeceanu. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Poliţistul Marian Godină şi-a cerut iubita de soţie şi a publicat invitaţiile la nuntă pe Facebook. Naşii săi şi ai miresei vor fi soţii Berbeceanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traian Berbeceanu şi soţia sa, Gabriela, vor fi naşii „poliţistului viral” Marian Godină, care a anunţat, pe Facebook, că se căsătoreşte cu logodnica sa, Georgiana Dascălu. A care a cerut-o în căsătorie în 2016, însă nunta va avea loc în acest an, la Braşov.

„Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”, a anunţat poliţistul Marian Godină, pe Facebook, publicând invitaţiile de nuntă.

„Marian Godină şi Georgiana Dascălu au săvârşit următoarele: Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”, informează poliţistul, în invitaţiile de nuntă publicate.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretul cărţii lui Traian Berbeceanu a fost dezvăluit: „S-a născut din dorinţa ca adevărul să ajungă la domniile voastre”

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, achitat în dosarul în care procurorii DIICOT l-au arestat pentru sprijinirea unor grupări infracţionale, a dezvăluit motivele pentru care a început să scrie cartea „Radiografia unei mârşăvii judiciare", în care relatează despre episoadele dramatice prin care a trecut în ultimii ani.

Confesiunile lui Traian Berbeceanu din cele mai negre zile. A vorbit despre calvarul din arest: „Eram şocat. Voiau să mă umilească şi să mă chinuie”

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a vorbit pentru prima dată, în detaliu, despre calvarul primelor zile petrecute în arest, la aproape patru ani de la ziua în care foştii săi anchetatori l-au pus sub acuzaţie pentru infracţiuni pe care instanţa de fond a stabilit că este nevinovat.

Surpriza lui Traian Berbeceanu, la un an de la achitarea sa în dosarul „fabricat”: „Radiografia unei mârşăvii judiciare"

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a „împlinit” un an de la achitarea sa în procesul în care a fost acuzat de favorizarea unor grupări infracţionale. Probele strânse de anchetatorii săi s-au dovedit „fabricate”, iar aceştia au fost condamnaţi. „Radiografia unei mârşăvii judiciare" este titlul unei viitoare cărţi despre care poliţistul anunţă, misterios, că va apărea „în curând”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: