Marea asfaltare din municipiu: a fost semnat contractul de 50 de milioane de euro pentru modernizarea cartierelor

Marea asfaltare din municipiu: a fost semnat contractul de 50 de milioane de euro pentru modernizarea cartierelor

FOTO: Primăria Hunedoara.

Peste 100 de străzi din municipiu şi peste 300 de drumuri vicinale vor fi modernizate, în cadrul unui proiect de peste 50 de milioane de euro. Contractul pentru derularea investiţiilor a fost semnat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiţi în următorii patru ani în reabilitarea străzilor din municipiul Hunedoara.
Primăria Hunedoara a semnat, miercuri, contractul pentru Acordul Cadru 2, care vizează Reabilitarea sistemului rutier din municipiul Hunedoara.

„Acordul Cadru 2 prevede reabilitarea a 114 străzi din municipiul Hunedoara şi satele aparţinătoare şi a unui număr de 319 drumuri vicinale. Licitaţia a fost câştigată de asocierea de firme formată din: S.C. Drum Concept S.R.L. (lider de asociere), S.C. Proactiv S.R.L., S.C. Tancrad S.R.L., S.C. Kentel Design S.R.L”, a informat Primăria Hunedoara.

Valoarea totală a proiectului este de peste 50 de milioane de euro (243.487.552, 54 lei). Acordul Cadru 2 se va întinde pe o perioadă de patru ani. În perioada următoare, se va face împărţirea pe subsecvente, apoi proiectarea şi execuţia propriu-zisă. Primul Acord Cadru a fost semnat în anul 2010, iar prin acesta au fost reabilitate şi modernizate aproximativ 18 la sută din totalul de străzi de pe raza municipiului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi.

Centrul pietonal din municipiu va avea încărcătoare solare pentru telefoane şi tablete. Cât costă investiţia

Cum a eşuat „promenada” din centrul istoric al municipiului. Zona turistică a fost interzisă degeaba maşinilor

Construcţia fântânilor de cinci milioane de lei a fost amânată. Licitaţia a fost contestată, iar ofertele vor fi reevaluate


 

citeste totul despre: