Mai multe sate din Ţara Haţegului trec la reţeaua de gaz metan. Investiţie de peste 9 milioane de lei

Mai multe sate din Ţara Haţegului trec la reţeaua de gaz metan. Investiţie de peste 9 milioane de lei

FOTO: ARHIVĂ.

Gospodăriile mai multor sate din Ţara Haţegului vor putea fi branşate la reţeaua de gaze naturale. Investiţia este estimată la peste 9 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii comunei Toteşti din Ţara Haţegului îşi vor putea încălzi gospodăriile folosind gazul metan. Primăria a scos la licitaţe publică lucrările de înfiinţare a reţelei de distribuţie şi branşamente la conducta de gaze naturale care traversează zona.

„Procedura de atribuire are ca scop atribuirea unui contract de execuţie de înfiinţarea sistemului de distribuţie gaze naturale prin montarea unei Staţii de Reglare-Masurare-Predare (S.R.M.P.) care va alimenta cu gaze naturale (presiune medie) satele aparţinătoare Comunei Toteşti, respectiv Toteşti, Păclişa, Cîrneşti şi Reea”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Investiţia se ridică la 9.330.060 lei şi va fi finanţată din fonduri de la bugetul local. În prezent, cele mai multe sate din zonă folosesc lemnul de foc pentru încălzire.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Primii kilometri din magistrala de gaze naturale Mintia - Brad. Ce localităţi vor fi racordate la noua reţea

Municipiul Brad îşi face provizii uriaşe de păcură pentru iarnă. Când ar putea trece la alimentarea cu gaze naturale

FOTO Castelul ruinat al baronului Nopcea intră în şantier. „Bijuteria” din Ţara Haţegului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: