Mai multe familii au fost evacuate din apartamente în urma unui incendiu violent

Mai multe familii au fost evacuate din apartamente în urma unui incendiu violent

Foto Arhivă Adevărul

Focul a izbucnit aseară, la o magazie de lemne, construită în imediata apropiere a unui bloc din centrul oraşului Simeria. Flăcările au ajuns la aproape zece metri înălţime şi au cuprins acoperişul clădirii de locuinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Este posibil ca în depozitul de lemne să se fi aflat şi canistre încărcate cu materiale combustibile, pentru că, la un moment dat, din interior s-au auzit bubuituri, iar flăcările au luat amploare”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Locatarii blocului au fost evacuaţi rapid din apartamente, pentru că exista pericolul ca imobilul să fie afectat serios de foc.

Incendiu mistuitor la o fermă de porci a societăţii Agrocompany

Şi-a dat foc la baracă pentru a vinde fierul din care era construită

La faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri, dotate cu autospeciale cu apă şi spumă şi paramedicii SMURD Simeria. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fără să se înregistreze victime. Nu se cunosc deocamdată cauzele izbucnirii incendiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările