Magazinul cu ţigări prădat de spărgători înarmaţi cu bolovani. Hoţii au fost prinşi

Magazinul cu ţigări prădat de spărgători înarmaţi cu bolovani. Hoţii au fost prinşi

FOTO: ARHIVĂ.

În numai câteva secunde doi hoţi au reuşit să fure vitrina cu ţigări a unui magazin din Lupeni. Au fost prinşi, la scurt timp, de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri au intrat prin efracţie într-un magazin din Lupeni, după ce au spart geamurile cu bolovani, şi au furat aproape toate pachetele de ţigări aflate în vitrine. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 4 dimineaţa, însă la scurt timp cei doi hoţi au fost capturaţi.

„Poliţiştii, cu sprijinului administratorului magazinului, care locuieşte în apropiere, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Vulcan, care a fost condus la sediul Poliţiei. Acesta a fost ajutat la comiterea faptei de un tânăr de 19 ani, din municipiul Vulcan, aflat sub măsura  controlului judiciar,  care a reuşit să fugă de la faţa locului  cu bunurile sustrase, însă a fost depistat în scurt timp”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Bărbatul prins în flagrant va fi cercetat sub control judiciar, iar însoţitorul său în stare de libertate.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Spărgătorii unei pizzerii au fost prinşi în flagrant de poliţiştii locali. Au fost daţi de gol de camerele video stradale

Spargere la apartamentul fostului primar al Devei. Ce au furat hoţii din locuinţa lui Petru Mărginean

Hoţul lăsat în libertate după ce a devastat calea ferată Hunedoara – Simeria a dat nouă o spargere

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: