Locul cel mai riscant de pe şoseaua Deva - Hunedoara va fi scos din beznă. A început montarea celor peste 50 de stâlpi

Locul cel mai riscant de pe şoseaua Deva - Hunedoara va fi scos din beznă. A început montarea celor peste 50 de stâlpi

A început montarea noilor stâlpi. FOTO: Primăria Hunedoara.

Mai multe accidente rutiere grave au avut loc pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva, pe sectorul care nu este iluminat pe timp de noapte. Aici a început montarea primilor stâlpi de iluminat.

Ştiri pe aceeaşi temă

De joi dimineaţa, a început montarea celor 54 de stâlpi de iluminat, care vor scoate din beznă cel mai riscant tronson al şoselei Hunedoara – Deva.

Primăria Hunedoara acheltuit circa 460.000 de lei pentru extinderea iluminatului public pe drumul judeţean Hunedoara – Deva, între localităţile Peştişu Mare şi Cristur. După lăsarea serii, pe sectorul de peste un kilometru al şoselei, traficul rutier să desfăşoară cu dificultate, din cauza întunericului şi a denivelărilor din carosabil.

În zonă au avut loc numeroase accidente rutiere grave. Unul dintre ele a dus la moartea unui tânăr care traversase şoseaua în zona podului de la Peştiş şi nu mai putut fi evitat de şoferul unei maşini, fiind observat prea târziu din cauza beznei.

În ultimii ani, autorităţile au investit în sporirea gradului de siguranţă pe cei 10 kilometri ai DJ 687, cel mai aglomerat drum judeţean al Hunedoarei, chiar dacă au lăsat nerezolvată problema nenumăratelor denivelări de pe sectorul Peştişul Mare – Sântuhalm.

De anul viitor, susţin reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara, vor avea loc lucrări de asfaltare, pentru îndepărtarea denivelărilor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Şoseaua tragediilor. Ce au în comun cele trei accidente mortale de pe cel mai periculos drum judeţean

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit după o întoarcere ilegală

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un tânăr grăbit să ajungă acasă a fost spulberat de un autoturism

citeste totul despre: