Jefuită de economiile pentru înmormântare de către falşi angajaţi ai Primăriei Brad

Jefuită de economiile pentru înmormântare de către falşi angajaţi ai Primăriei Brad

Poliţiştii au întocmit dosar penal.

O femeie în vârstă de 86 de ani a rămas fără banii strânşi pentru înmormântare, după ce a primit în locuinţă trei persoane care s-au pretins angajaţi ai Primăriei Brad, veniţi să îi înlocuiască jgheaburile. Infractorii au furat din cămara casei suma de 2.400 de lei, după ce unul dintre ei a observat unde bătrâna îşi ţinea economiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei escroci sunt căutaţi de poliţişti, după ce au furat din locuinţa unei vârstnice suma de 2.400 de lei. Incidentul s-a petrecut în Brad. 

“Cele trei persoane s-au prezentat la locuința unei femei în vârstă de 86 de ani, din Brad, pretinzând în fals că sunt angajați ai Primăriei şi au venit să îi schimbe jgheaburile de scurgere a apei pluviale de la casă.

EXCLUSIV DOSARELE ARMATEI ROŞII: Istoria crimelor şi jafurilor sângeroase săvârşite de ostaşii armatei „eliberatoare”

Povestea ultimilor condamnaţi la moarte de instanţele hunedorene în anii comunismului 

Unul dintre suspecţi a chemat-o pe bătrână afară din curte, pentru a-I arăta care dintre jgheaburi trebuie schimbate.

Între timp, ceilalți doi bărbaţi au intrat în cămara bucătăriei şi a sustras banii, după ce în prealabil i-a solicitat victimei suma de 50 lei şi a observat de unde a luat aceasta banii”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Autorii infracţiunii nu au fost identificaţi până în present.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările