Intervenţie în forţă la o sală de jocuri din Hunedoara. Doi bătăuşi şi doi agenţi de pază au fost ridicaţi de mascaţi

Intervenţie în forţă la o sală de jocuri din Hunedoara. Doi bătăuşi şi doi agenţi de pază au fost ridicaţi de mascaţi

FOTO: ARHIVĂ.

Doi agenţi de pază ai unei săli de jocuri din municipiul Hunedoara şi alţi doi hunedoreni au fost ridicaţi de poliţişti, după un scandal uriaş în local.

Ştiri pe aceeaşi temă

Forţele de intervenţie ale Poliţiei au descins, marţi, la o sală de jocuri din centrul municipiului Hunedoara.

Poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de patru hunedoreni, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare  abuzivă, tulburarea ordinii şi liniştii publice, implicarea personalului societăţilor specializate de pază şi protecţie în desfăşurarea de acţiuni de forţă şi loviri sau alte violenţe.Un alt hunedorean este anchetat pentru tulburarea liniştii şi ordnii publice.

Printre cei reţinuţi se află Andrei Raita (Endre) un interlop cunoscut din dosarul „mafiei fierului vechi din Hunedoara”, instrumentat de Traian Berbeceanu. El ar fi fost chemat de agenţii de pază în ajutor, în timpul scandalului din 2 noiembrie 2019.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au stabilit că, la data de 2 noiembrie 2019, ca urmare a scandalului provocat în incinta unui bar din municipiul Hunedoara de doi hunedoreni (în vârstă de 50 şi 54 de ani) aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice (patronul barului, din cauza faptului că cei doi se aflau în vădită stare de ebrietate, a refuzat să-i mai servească cu băuturi alcoolice, moment în care cei doi clienţi au început să jignească personalul din bar şi să lovească cu picioarele în scaune), angajaţii localului au acţionat butonul de panică. La faţa locului au intervenit, cu un autoturism din dotarea societăţii, doi agenţi ai unei firme de pază. Cei doi agenţi de pază, au desfăşurat, nejustificat, acţiuni violente pe terasa localului şi în exteriorul acesteia, lovindu-i cu pumnii şi picioarele în zona capului pe cei doi clienţi aflaţi în stare de ebrietate.Ulterior, cei doi agenţi de pază  au iniţiat, în zona localului  o acţiune în forţă, solicitând prezenţa la faţa locului a unui hunedorean în vârstă de 37 de ani, pe care l-au sprijinit în acţiunea violentă faţă de unul dintre cei doi clienţi, căruia i-au aplicat mai multe lovituri, după care l-au abandonat în stradă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Scandal aplanat de poliţişti

 Conflictul a fost aplanat ca urmare a intervenţiei la faţa locului a unui număr mare de forţe de ordine (poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali), care au restabilit ordinea şi au demarat cercetări.

Marţi, în urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate în dosarul penal aflat în instrumentare, poliţiştii hunedoreni dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de patru dintre cei implicaţi în scandal (unul dintre cei doi clienţi, cei doi agenţi de pază şi bărbatul de 37 de ani), bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare  abuzivă, tulburarea ordinii şi liniştii publice, implicarea personalului societăţilor specializate de pază şi protecţie în desfăşurarea de acţiuni de forţă şi loviri sau alte violenţe.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de doi hunedoreni, pentru purtare abiuzivă, pentru alţi doi, inclusiv Endre, pentru loviri şi alte violenţe, şi pentru un alt bărbat acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Fiul temutului „Mărgan”, fostul lider al lumii interlope din Deva, a fost capturat de poliţişti. Victima lui e un om de afaceri, bătut cu ranga în stradă

Interlopii care au cutremurat Deva anilor 2000. Povestea temutei grupări mafiote Spumă şi Bibanul, protejată de Poliţie

Secretul atacului mafiot din Şoimuş: cum au ajuns Pera şi Mărgan, doi foşti lideri ai lumii interlope din Deva, în dosar

Temutul Cornel Mărgan, „duşmanul“ fostului şef al BCCO Traian Berbeceanu, are noi probleme cu legea. Scrisoarea care l-a desfiinţat pe devean

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: