Incident la Zoo Hunedoara. Un turist i-a rupt cornul unui căprior şi l-a ascuns pentru a-l lua ca trofeu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalul arămas fără un corn. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL
Animalul arămas fără un corn. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

Un incident grav s-a petrecut, duminică, la Grădina zoologică din Hunedoara. Un bărbat este acuzat că a a smuls cornul unui căprior.

Un vizitator al Grădinii zoologice din Hunedoara a provocat un incident grav, duminică. Bărbatul este acuzat că a smuls cornul unui căprior, aflat într-un ţarc.

Cioban în stare gravă după ce a fost atacat de un urs. Animalul sălbatic l-a muşcat de faţă

Femeia care s-a retras în munţii Parâng şi era dată dispărută de familie a fost găsită moartă

VIDEO Colţul de rai din Munţii Orăştiei înţesat cu sălbăticiuni. „Urşii morăie în jurul nostru, noi dăm drumul câinilor“

Animalul a rămas cu urma, însângerată, a ruperii cornului. Potrivit unui reprezentant al Zoo Hunedoara, oamenii care l-au văzut pe bărbat i-au anunţat pe angajaţii zoo-parcului. Întrebat despre fapta sa, acesta nu a recunoscut-o şi a devenit recalcitrat, ameninţându-i pe cei din jur.


Căpriorii de la Zoo Hunedoara. ADEVĂRUL.

Martorii scenei povestesc că agenţii firmei de pază l-au imobilizat pe hunedorean, iar în urma percheziţiei au găsit asupra lui, ascuns, sub haine, cornul provenit de la căprior.


Căpriorul lăsat fără un corn. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

caprior hunedoara foto daniel guta adevarul

La faţa locului au ajuns echipajele Poliţiei şi Poliţiei Locale, iar bărbatul a fost reţinut, pentru a fi dus la audieri. „Duminică, în jurul orei 15.20, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu o persoană recalcitrantă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat starea conflictuală şi l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant şi l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă, după ce angajatul grădinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui căprior. La rândul său, bărbatul în cauză a declarat că nu l-a ameninţat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost găsit la faţa locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior”, a declarat comisar şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ulterior, cercetarea penală a fost extinsă şi pentru rănire şi schingiuire a animalelor.

Vă recomandăm să citiţi şi

Urşii au „cucerit” şi Sarmizegetusa Regia. Imagini nemaivăzute filmate la poalele capitalei dacilor VIDEO

Momente grele pentru o adolescentă în Masivul Retezat: s-a accidentat grav pe munte

Unde a dispărut Baloo, vedeta staţiunii Straja. Ursul veteran nu a mai fost văzut de la începutul anului

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite