Incendiu puternic într-un sat. Pompierii au cărat apă de la cinci kilometri pentru a putea stinge flăcările

Incendiu puternic într-un sat. Pompierii au cărat apă de la cinci kilometri pentru a putea stinge flăcările

FOTO: ISU Hunedoara.

Peste 20 de pompieri s-au mobilizat pentru stingerea unui incendiu propagat pe sute de metri pătraţi la acoperişul unei locuinţe din satul Baldovin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, în jurul orei 23, pompierii din Brad şi Deva au fost alertaţi pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul comun al unei case şi al anexelor sale din localitatea Baldovin, judeţul Hunedoara.

Incendiul s-a propagat cu repeziciune, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, fiind favorizat de elementele combustibile din structura acoperişului.

„Cei 24 de pompieri implicaţi în operaţiuni au reuşit, în aproximativ 2 ore, lichidarea incendiului. Din cauza deficitului de surse de apă în zona producerii incendiului pompierii au realizat alimentarea cu apă în sistem navetă de la o sursă aflată la aproximativ cinci kilometri de locul intervenţiei. Echipele de intervenţie au reuşit salvarea încăperilor locuinţei, incendiul fiind localizat la nivelul acoperişului şi a anexelor din lemn”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgneţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Sex contra cost pe marginea şoselei cu o adolescentă de 15 ani. Ce a păţit tânăra cunoscută ca prostituată

Oraşele sexului din România interbelică: poveştile celor mai căutate bordeluri şi prostituatelor care le-au făcut celebre

Sentinţă definitivă pentru proxeneţii care obligau tinerele să facă sex 19 ore pe zi. Cum s-au îmbogăţit de pe urma fetelor


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: