Incendiu la Preparaţia Coroieşti. Un depozit de cărbune a fost cuprins de foc

Incendiu la Preparaţia Coroieşti. Un depozit de cărbune a fost cuprins de foc

FOTO: ISU Hunedoara.

Circa 20 de pompieri au intervenit, duminică, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins depozitul de cărbune al Preparaţiei Coroieşti, din Valea Jiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei echipaje cu aproape 20 de pompieri au fost mobilizate, duminică, pentru a lichida un incendiu care se manifestă la un depozit de cărbune al Preparaţiei Coroieşti.

„Pompierii au reuşit să evite propagarea arderii la cărbunele depozitat în buncăre. Echipele de intervenţie au atacat incendiul, ce se manifesta la cablurile exterioare de curent, din două direcţii. Incendiul a fost limitat de acţiunea celor 19 pompieri implicaţi in operaţiune”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

La locul incendiului au fost dislocate echipaje ale Detaşamentului Petrosani şi Gărzii de interventie Lupeni şi, ca o măsură de siguranţă, a fost deplasat în zonă un echipaj de prim ajutor, deşi nu au fost raportate victime.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Incendiu puternic la două hale cu baloţi de paie. Flăcările au produs pagube mari

FOTO Noapte de coşmar în Cartierul muzicanţilor. Un bărbat a murit, iar 30 de oameni au fost evacuaţi

VIDEO Incendiu puternic la o hală industrială din Simeria. Depozitul a fost mistuit de flăcări

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările