Incendiu pe calea ferată: un vagon al unui tren de marfă a fost mistuit de flăcări

Incendiu pe calea ferată: un vagon al unui tren de marfă a fost mistuit de flăcări

FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Un vagon de marfă garat în staţia CFR Simeria Triaj a fost distrus în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă, la deşeurile care s-au strâns în el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flăcările au cuprins, sâmbătă, un vagon de marfă aflat în Staţia CFR Simeria Triaj.

„Incendiul a izbucnit la deşeurile din material lemnos aflate în vagonul dezafectat, pe o linie moartă, în apropierea Triajului Simeria. Pompierii deveni au intervenit cu două autospeciale, fiind sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Simeria. Incendiul a fost lichidat rapid, nefiind înregistrate victime”, a declarat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Un hoţ a incendiat casa pe care a jefuit-o, după ce a furat băutura şi un televizor

Casa unei familii din Brad a fost incendiată de un hoţ care a pătruns în locuinţă şi a furat un televizor, două boxe audio şi băuturi alcoolice.

Un vagon de epocă a fost mistuit într-un incendiu izbucnit în atelierul de reparaţii

Pompierii din Brad au fost chemaţi să stingă incendiul care a cuprins un vagon de epocă, aflat în reparaţii într-un atelier din Brad. Flăcările au distrus aproape în întregime vagonul, dar nu s-au înregistrat victime.

Incendiu pe autostrada Orăştie - Deva: încărcătura unui TIR s-a făcut scrum

Un camion care transporta profile lemnoase pe autostrada A1, din direcţia Sibiu spre Deva, a luat foc. Încărcătura autotrenului a fost cuprinsă de flăcări, în zona Simeria Veche.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările