Imagini uimitoare în centrul Devei: un convoi uriaş cu blindate a intrat în oraş. „S-a blocat circulaţia”

Imagini uimitoare în centrul Devei: un convoi uriaş cu blindate a intrat în oraş. „S-a blocat circulaţia”

FOTO: ziardehunedoara.ro

O coloană uriaşă de trailere care transportau maşini de luptă a putut fi văzută pe străzile Devei, spre surprinderea localnicilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia pe Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva a fost aproape paralizată aseară, pentru scurt timp, la trecerea unui convoi impresionant de autocamioane care transportau blindate.

Au fost cel puţin 10 trailere, fiecare cu câte o maşină de luptă pe platformă.

Convoiul se îndrepta dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu spre Unitatea Militară din municipiu, au relatat localnicii care s-au oprit pentru a face fotografii.

„Erau foarte multe, era coadă între cele două sensuri giratorii de pe Bălcescu. S-a blocat circulaţia. Au fost peste 10 trailere încărcate cu tancuri, pe care scria NATO. Cred că le duceau la unitatea noastră militară din Deva, de pe Eminescu”, a declarat un devean, autor al fotografiilor publicate pe ziardehunedoara.ro.

Şi alţi localnic s-au arătat surprinşi la vederea maşinilor de lupte şenilate.


Foto: ziardehunedoara.ro.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a ajuns România să fabrice tancuri pentru export. Secretele programului de producţie şi dezvoltare a primelor TR-uri

FOTO Cele mai bizare arme din Al Doilea Război Mondial: tancurile subacvatice ale naziştilor şi câinii anti-tanc din URSS

VIDEO Un transport de zeci de blindate americane şi tehnică militară a tranzitat Deva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: