Imaginea festivalului. Două animatoare aproape dezbrăcate au dansat pentru mulţimea din faţa catedralei

Imaginea festivalului. Două animatoare aproape dezbrăcate au dansat pentru mulţimea din faţa catedralei

FOTOGRAFII: Primăria Hunedoara.

Deepcentral şi Phoenix au concertat sâmbătă seara, în faţa câtorva mii de oameni care au venit în centrul vechi al Hunedoarei, la Zilele municipiului. Un spectacol aparte au oferit şi două dansatoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mii de hunedoreni au ocupat, sâmbătă seara, centrul istoric al municipiului pentru a asista la concertele care au avut loc de Zilele Hunedoarei.

Cel mai aşteptat recital a fost al Phoenix, capul de afiş al evenimentului de sâmbătă. Înaintea trupei rock, pe scena din centrul vechi au urcat muzicienii de la Deepcentral. O imagine publicată pe pagina de Facebook a primăriei, din tipul concertului Deepcentral a stârnit controverse. În prim-planul fotografiei este înfăţişată o animatoare îmbrăcată sumar, dansând în faţa mulţimii şi a catedralei din fundal.

Duminică seara, festivalul Zilele Hunedoarei se va încheia cu concertele artiştilor Lidia Buble şi Carla’s Dreams.  


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Centrul vechi a fost animat de artişti în straie populare. Cel mai mare brâu pădurenesc, de Zilele Hunedoarei

O mulţime de hunedoreni costumaţi în straie populare specifice Ţinutului Pădurenilor au defilat vineri seara, pe străzile Hunedoarei. Parada a avut ca destinaţie Centrul Vechi al municipiului şi a deschis spectacolele organizate de Zilele Hunedoarei.

VIDEO Castelul Corvinilor, loc de concert pentru Orchestra de tineret din Haga. Artiştii olandezi i-au încântat pe turişti

Orchestra simfonică pentru tineret din Haga a concertat la Castelul Corvinilor. Sute de hunedoreni au asistat la evenimentul care a adus în faţa publicului aproape 90 de artişti.

Povestea stranie a „călugărului” alungat de la poarta mănăstirii lui Arsenie Boca. Studentul dat afară de la Teologie după un scandal sexual a ajuns cerşetor

Călin Cristi, un fost student la teologie, implicat în anii trecuţi în mai multe scandaluri care au dus la exmatricularea sa din facultate, a pierdut procesul pentru cele trei amenzi pe care jandarmii i le-au dat pentru cerşetorie în jurul Mănăstirii Prislop. În trecut, falsul călugăr care solicita ajutor pentru un schit şi-a acuzat superiorii că i-au făcut avansuri sexuale.

 

citeste totul despre: