Hunedoara: Regiunea pe scurt

Hunedoara: Regiunea pe scurt

Hunedoara: Regiunea pe scurt

Cele mai importante ştiri din regiune publicate în cotidianul "Adevărul" şi ediţiile locale ale cotidianului "Adevărul de Seară".

TIMIŞ
Mort după ce a aşteptat salvarea


Un bărbat de 49 de ani din Timiş a murit, iar alţi doi au suferit răni grave, în urma unui accident rutier, petrecut duminică la orele amiezii, în apropiere de Gătaia. Şoferul s-a izbit cu un microbuz într-un pom, însă a accidentul a fost descoperit după două ore, de un şofer.

ARAD
Marocan  în toaleta trenului de Viena


Poliţiştii de frontieră de la Curtici au reţinut, duminică, un marocan care stătea ascus în toaleta unui vagon al rapidului de Viena. Chahmi R., de 33 de ani, a recurs la această metodă, pentru că dorea să ajungă în Germania şi nu avea viză.  El e cercetat pentru tentativă de trecere a frontierei.

CARAŞ-SEVERIN
Pieton turmentat accidentat în Bocşa


Un bărbat a fost accidentat ieri de o maşină, în localitatea Bocşa. Din primele cercetări rezultă că omul se afla sub influenţa alcoolului. Acesta nu s-a asigurat când a traversat strada. Bărbatul nu a fost grav rănit, însă a opus rezistenţă poliţiştilor care au dorit să-l ducă la spital.

ARAD
Motocicliştii sparg liniştea de pe malul Mureşului


Plimbările arădenilor pe faleza Mureşului sunt tulburate de motociclişti, taximetrişti şi alţi posesori de autoturisme. “Toţi cei care obişnuiesc să se relaxeze plimbându-se pe faleză sunt puşi în pericol. Totul se întâmplă sub privirile poliţiştilor comunitari”, a declarat Anton Kiss.

HUNEDOARA
Tot mai multe cazuri de demenţă


Numărul hunedorenilor bolnavi de demenţă creşte de la an la an, boala apărând la vârste tot mai scăzute. Principalule motive sunt stresul cotidian şi modul de viaţă nesănătos. Potrivit datelor statistice furnizate de DSP Hunedoara, în fiecare an, se înregistrează o creştere cu 20 la sută a cazurilor noi de demenţă.

CARAŞ-SEVERIN
Rusalii la ortodocşi şi greco-catolici

Credincioşii ortodocşi şi greco catolici sărbătoresc astăzi Rusaliile. Cu acest prilej, mai multe biserici din Episcopia Caransebeşului îşi serbează astăzi hramul. Vor fi ţinute liturghii la bisericile din municipiul Reşiţa dar şi în Bocşa Montană, Oţelu Roşu şi Caransebeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: