Hunedoara: Regiunea pe scurt

Hunedoara: Regiunea pe scurt

Hunedoara: Regiunea pe scurt

Cele mai importante ştiri din regiune publicate în cotidianul "Adevărul" şi ediţiile locale ale cotidianului "Adevărul de Seară".

TIMIŞ
Picnicul consumatorilor


Asociaţia pentru Susţinerea Agriculturii Ţărăneşti organizează astăzi un picnic special, într-o grădină din Belinţ. Participă cei care au optat pentru programul „Coşul cu legume” şi cumpără în fiecare săptămână un paner cu produse naturale. Timişorenii se pot întâlni de la ora 16.00 cu producătorul de la care primesc săptămânal legumele. Lavinia Bălulescu

ARAD
Escroci căutaţi de autorităţi


Poliţiştii arădeni sunt în alertă după ce doi pensionari au fost furaţi de un grup de escroci. Din primele cercetări s-a stabilit că suspecţii sunt doi bărbaţi şi o femeie, însoţiţi de un băiat de şapte ani. Aceştia circulă cu un autoturism Volkswagen de culoare bej, înmatriculat în Slovacia şi nu vorbesc decât maghiara şi slovaca. Cercetările s-au extins şi în judeţele Timiş, Hunedoara, Bihor. Paula Bulzan

CARAŞ-SEVERIN
Alegeri supravegheate


Poliţia a instituit filtre pentru combaterea eventualelor grupuri de cetăţeni care vor să voteze de mai multe ori. Poliţiştii din Caraş-Severin au fost instruiţi asupra măsurilor care trebuie luate în cazul apariţiei unor astfel de cazuri. Cei care încearcă să voteze de două sau mai multe ori pot fi sancţionaţi cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Dana Firiţeanu

HUNEDOARA
Cel mai modern spital


Spitalul de Urgenţă din Petroşani a obţinut de la Ministerul Sănătăţii fonduri pentru renovare şi modernizare. Investiţia este de 13,4 milioane de euro şi se va derula pe perioada 2009-2012. La final, unitatea medicală urmează să devină una dintre cele mai moderne din ţară.

ARAD
Campanie pentru şoferi


Inspectoratul Teritorial de Muncă face, pentru şoferii profesionişti, o campanie privind riscurile de îmbolnăvire profesională în timpul conducerii autovehiculelor. Grupul ţintă este format din unităţile din domeniul transporturilor şi societăţile ce deţin parcuri auto.

CARAŞ
Locuri libere pentru romi


Elevii de etnie romă se pot înscrie în clasele învăţământului liceal sau profesional de stat. În judeţul Caraş-Severin sunt peste 40 de locuri sunt libere. Se pot înscrie doar candidaţii care au promovat Testele Naţionale. Cererile de înscriere se pot depune până în 16 iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: