Hunedoara: Orasul pe scurt

Hunedoara: Orasul pe scurt

Hunedoara: Orasul pe scurt

Cele mai importante ştiri din ediţia locala a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 09.00
Prezenţă slabă la vot

Potrivit reprezentanţilor BEJ prezenţa la vot în Hunedoara a fost de 25,64 la sută. Alegătorii de la sate s-au prezentat într-un număr mai mare la secţiile de votare. Astfel, din totalul celor înscrişi pe liste, 42,79 la sută au votat, în timp ce în mediul urban prezenţa la vot a fost de 20,66 la sută.

ASTĂZI, ORA 10.00
Start la deratizare în Deva

Municipalitatea a anunţat, astăzi, începerea campaniei de dezinsecţie şi deratizare a municipiului. Pentru combaterea insectelor zburătoare, dar şi a târâtoarelor, reprezentaţii serviciului de salubritate vor folosi un insecticid numit Cymina Ultra. Acţiunea, care se derulează în tot oraşul, se va încheia pe 29 iunie.

Aseară, ora 22.00
Motociclist, lovit de o maşină

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut aseară, în centrul municipiului Hunedoara. Un adolescent în vârstă de 19 ani, conducător al unei motociclete, a fost izbit în mers de un autoturism, după ce şoferul nu i-a acordat prioritate într-un viraj la stânga. Tânărul rănit a fost transportat la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: